În vara anului 2012, Abbas Hajimohammadi Saniabadi a vizitat pentru prima dată spitalul de boli mintale din Teheran și a primit apoi acordul medicilor de a reveni pentru a realiza un documentar foto privind viața pacienților.
CLICK PE IMAGINI PENTRU A VEDEA GALERIA FOTO

"Când ajungi acolo, ai senzația că ai intrat în altă lume. Pacienții nu gândesc la fel ca noi, nu se comportă la fel ca noi. Nu simți că au o viață groaznică pentru că ei nu știu ce se întâmplă. Pentru ei, așa arată viața normală", povestește fotograful, citat de publicația Time.
Abbas Hajimohammadi Saniabadi mai spune că scopul proiectul său fotografic a fost acela de a arăta că oamenii nu sunt definiți doar de boala de care suferă. "În cazul unora dintre acești pacienți, îți dai seama imediat că afecțiunea lor este gravă. Dar în cazul altora, par ok, par că nu ar avea ce căuta acolo. Însă, după ce vorbești cu ei mai mult, îți dai seama că au o problemă", conchide fotograful iranian.

TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • Nimeni nu spune cine a propus „articolul interceptări” din Noul Cod!
  • Gruia Stoica a fost REȚINUT în dosarul Complexului Energetic Oltenia. Omul de afaceri este urmărit PENAL pentru cumpărare de influență
  • Marele absent de la comandamente: Șova a cântărit zăpada pe care a curățat-o CNADNR din zonele unde a fost Cod Roșu și Portocaliu

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • Și-a DISTRUS chipul. O tânără din Coreea de Sud voia cu orice preț să aibă fața în formă de INIMĂ | GALERIE FOTO
  • Pentru protecţie şi VINDECARE. Cum s-au aruncat mii de RUŞI în apa ÎNGHEŢATĂ, în „scop” RELIGIOS / GALERIE FOTO