Un caz incredibil s-a petrecut în județul Cluj, o fetiță doar de 14 ani fiind obligată să aibă relații intime cu concubinul mamei sale, care era mai mare ca ea cu 30 de ani, anunță realitatea.net.

Minora se pare că ar fi fost nevoită să aibă relații sexuale și cu un prieten de al concubinului mamei sale. Mama fetei s-a dus imediat la poliție să reclame ce a pățit fata ei, după ce a aflat ce i s-a întâmplat . Mama fetei le-a povestit polițiștilor că iubitul ei ar fi obligat-o pe fată ei să aibă de mai multe ori relații intime, ea bănuind că și un prieten de al concubinului ei, în vârstă de 20 de ani, ar fi participat la partidele de sex.

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj pentru stabilirea și altor măsuri preventive Polițiștii urmează să facă cercetari pentru a stabili precis perioada în care au avut loc relațiile intime între minoră și cei doi bărbați precum și de câte ori a fost abuzată sexual.