Evenimentul Zilei > Actualitate > MINISTRUL SĂNĂTĂȚII, fotomodel în lenjerie intimă! POZE SEXY
MINISTRUL SĂNĂTĂȚII, fotomodel în lenjerie intimă! POZE SEXY

MINISTRUL SĂNĂTĂȚII, fotomodel în lenjerie intimă! POZE SEXY

La 28 de ani, Andrei Baciu, noul ministru al Sanatatii, a fost descris de premierul Dacian Ciolos drept "un tanar medic chirurg, cu experienta in strainatate, dar si experienta in managementul spitalicesc". Se pare însă că Banciu este și un fotomodel apreciat

Andrei Baciu a terminat Facultatea de Medicina în Bucuresti in 2011, însă cu câțiva ani înainte tânărul a realizat adevărate pictoriale sexy activând ca model.

andrei_baciu2-8o_c63b143830andrei_baciu1-6o_93b939e579 ministrul sanatatii

Andrei Baciu a absolvit in urma cu patru ani Facultatea de Medicina din Bucuresti si a lucrat doi ani in chirurgie cardiovasculara in cel mai mare spital din Rouen, Franta. De un an si jumatate s-a intors in Romania unde a lansat, impreuna cu liberalul Cristian Busoi, o campanie pentru drepturile pacientilor.
Din ianuarie 2012 pana in martie 2012 a fost rezident in sectia de chirurgie cardiaca a Spitalului Fundeni, apoi a lucrat doi ani in acelasi domeniu ca medic rezident in Spitalul Universitar din Rouen, Franta, unde a fost implicat si in studii de cercetare internationale. Andrei Baciu a urmat la Rouen cursuri unde i-a avut formatori pe profesorii Litzler si Cribier, doua nume cunoscute in chirurgia cardiovasculara.

Este presedintele Asociatiei SOS Drepturile Pacientilor, cea care a lansat impreuna cu liberalul Cristian Busoi o campanie pentru drepturile pacientilor, prezenta atat prin afise stradale cat si la diverse televiziuni.
documente

"Sunt onorat de aceasta nominalizare. Datorita campaniei 'Drepturile pacientilor' am putut sta de vorba cu multi dintre bolnavii internati in spitalele din Romania. Asa am inteles care sunt problemele cu care se confrunta sistemul sanitar in acest moment", a spus Andrei Baciu pentru Mediafax.

"As fi bucuros sa pot aplica cat mai mult in sistemul sanitar romanesc ceea ce am invatat in strainatate, pentru a rezolva cat mai multe dintre probleme cu care se confrunta sanatatea in acest moment", a adaugat ministrul propus pentru portofoliul Sanatatii.