Evenimentul Zilei > Actualitate > Milionarul F.S., decapitat şi apoi tranşat! Atacul sângeros a fost înregistrat. Bombă
Milionarul F.S., decapitat şi apoi tranşat! Atacul sângeros a fost înregistrat. Bombă

Milionarul F.S., decapitat şi apoi tranşat! Atacul sângeros a fost înregistrat. Bombă

Şoc de proporţii în comunitatea oamenilor de afaceri din Statele Unite ale Americii: milionarul Fahim Saleh a fost găsit decapitat în apartamentul său.

Îngrijorată din cauza faptului că nu mai dădea niciun semn încă de luni, o soră a omului de afaceri s-a deplasat la locuinţa acestuia din Manhattan.

Odată intrată în apartamentul de lux al acestuia, ea a rămas marcată pe viaţă: fratele ei fusese decapitat şi tranşat cu un ferăstrău electric.

Se pare că cel care i-a luat viaţa a fost un asasin profesionist, conform primelor informaţii ale anchetatorilor, dar şi imaginilor de pe camerele video.

Fahim Saleh era un antreprenor din domeniul tehnologiilor şi avea 33 de ani. El s-a născut în Arabia Saudită într-o familie bengaleză.

Saleh crease mai multe aplicații profitabile, inclusiv o aplicație nigeriană de servicii de transport numită Gokada, adică Uber pentru motociclete.

Ulterior, Gokada a fost obligată să devină o companie de livrare și logistică din motive care nu sunt încă foarte clare.

Saleh a fost tăiat cu un ferăstrău electric, care se afla încă în priză, lângă părţile trupului său. Membrele sale au fost puse de ucigaş în diferite pungi de plastic.

Bengalezul a fost văzut ultima dată pe camerele de supraveghere luni după-amiază în jurul orei 13:40, când a intrat în liftul din blocul clădirii în care locuia.

Liftul îşi deschidea uşile chiar în apartamentul său de la etajul șapte, relatează New York Post.

În imagini se vede cum Fahim e aşteptat în faţa liftului de suspectul care purta mănuși, pălărie și o mască pe față,

„Făptaşul avea o valiză. A fost profesionist”, a declarat o sursă a poliției pentru Daily News.

Alte surse au declarat pentru New York Post că, în timp ce perechea se deplasa până la apartamentul de la etajul șapte, Saleh părea nedumerit.

Imediat ce a ieșit din lift, a început atacul. El a căzut la podea după ce probabil a fost împușcat sau doborât de o lovitură.

Modul de operare le-a indicat anchetatorilor americani că a fost lovitura unui asasin profesionist

Picioarele lui Saleh au fost aşezate sub genunchi, iar brațele i-au fost îndepărtate, părțile lipsă ale corpului fiind puse apoi în saci diferiţi.

The New York Times relatează că s-au depus eforturi pentru clarificarea probelor și polițiștii încearcă acum să descopere dacă sosirea uneia dintre cele două surori ale sale a întrerupt tranşarea.

Detectivii caută, de asemenea, să vadă dacă criminalul a reușit să scape printr-o altă ieșire.

Saleh cumpărase apartamentul de lux în zona Lower East Side din Manhatten pentru 2,25 milioane de dolari, în 2019.

El era foarte mândru de achiziție şi posta periodic poze și videoclipuri pe contul de Instagram.

Gokada s-a confruntat recent cu mari probleme după ce a fost interzisă la începutul acestui an de guvernul nigerian.

Saleh a fost forțat să concedieze personal și să schimbe activitatea firmei în curierat şi livrare.

Gokada obţinuse o finanţare de 5,3 milioane dolari de la Rise Capital, o firmă de capital de risc din Silicon Valley, în mai 2019.

„Nu a spus niciodată că este speriat. El a fost mereu foarte fericit”, a declarat unul dintre prietenii milionarului dezmembrat.

sursa: Daily Star

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: