Evenimentul Zilei > Actualitate > Milioane pentru Rolling Stones
Milioane pentru Rolling Stones

Milioane pentru Rolling Stones

Trupa Rolling Stones s-a clasat pe primul loc in clasamentul castigurilor din muzica in 2006, pentru al doilea an consecutiv, potrivit unui top realizat de revista "Forbes".

In acelasi top se mai regasesc Faith Hill, Madonna, Barbra Streisand si Celine Dion, potrivit BBC News. In 2006, englezii de la Rolling Stones au castigat 150,6 milioane de dolari, o mare parte din aceasta suma datorandu-se turneului "A Bigger Bang".

Clasamentul este dominat de cantaretii de country. Astfel, pe locul doi in clasamentul "banilor" ii regasim pe sotii Tim McGraw si Faith Hill, care au incasat 132 de milioane de dolari in turneul country.

Madonna ocupa locul patru, cu 96,98 milioane de dolari, obtinuti in mare masura din turneul "Confessions on a Dancefloor", iar locul cinci a fost ocupat de Barbra Streisand, care, cu ceva timp in urma,  isi anuntase retragerea.

Iata ca numai dintr-un miniturneu se pot castiga 95,8 milioane de dolari. Celine Dion, cu 85,2 milioane dolari, ocupa locul al saptelea, urmata de Bon Jovi, cu 77,5 milioane dolari,  si Nickelback, cu 74,1 milioane.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News