Gabriel Stati este cunoscut și pentru viața extravagantă pe care o ducea la București. La fiecare ieşire în oraş, acesta era însoţit de o mini-armată de bodyguarzi, aflată în mai multe automobile, care proteja maşina în care era milionarul, notează sursa menţionată.

Are o avere estimată la aproximativ două miliarde de euro

Un eveniment petrecut în 2009 l-a determinat însă pe Gabriel Stati să dispară atât din viața mondenă, cât și din România. La momentul respectiv, s-a implicat activ în protestele organizate împotriva guvernului de peste Prut, soldate cu ciocniri destul de violente între autorităţi şi protestatarii prezenţi în centrul Chişinăului.

Milionarul a fost arestat, iar, după ce a fost pus în libertate, nu a mai revenit la București

A ales să ducă o viaţă mult mai liniştită la Chișinău. S-a căsătorit cu Natalia Diacov, fiica politicianului basarabean Dumitru Diacov, iar din relaţia lor au rezultat trei copii: o fată (Raluca) şi doi băieţi (Tristan şi Nichita). Cei doi au divorţat, dar au rămas în relaţii bune, având amândoi grijă să-şi crească copiii în armonie, în pofida separării.

La 43 de ani, Gabriel Stati și-a refăcut viața alături Anastasia Fotachi, în vârstă de 24 de ani, şi ar urma devină soție celebrului miliardar. Blonda ar fi primit, deja, un inel de logodnă, iar pregătirile de nuntă au început. Nașa cuplului este designerul moldovean Galina Pînzari. Anastasia Fotachi, desemnată Miss Bikini Moldova în 2015. Acum pare că a dat lovitura și în plan personal din moment ce va deveni soția moștenitorului unei averi de două miliarde de euro, notează stirimd.

Citește și: