Miliardarul Robert Kraft, în vârstă de 77 de ani, a fost acuzat că a plătit servicii de prostituție la un salon clandestin de masaj erotic din Florida. Poliția susține că are probe video cu acesta și cu alți 25 de suspecți. 

Potrivit poliției, magnatul a apelat cel puțin de două ori la serviciile de prostituție ale salonului din Florida. Miliardarul a negat totul și momentan nu a fost arestat. 

Directorul gigantului alimentar Kraft este acuzat că a mers, cel puțin de două ori, la acest spa din Palm Beach, denumit Orhideele Asiei; Care – conform site-ului propriu de Internet – oferea clienților „o varietate de masaje în camere private, liniștite și curate…”

Magnatul, cu o avere estimată de 6,6 miliarde de dolari, ar fi fost filmat când plătea pentru servicii sexuale, în cadrul unei vaste operaţiuni împotriva prostituției și traficului de persoane. Două vizite la salonul clandestin de masaj erotic i-au adus și două capete de acuzare.

„Înregistrarea video pe care am obținut-o arată că acest act a avut loc. Pentru fiecare persoană de pe lista de suspecți, actul a avut loc și pentru fiecare există înregistrări video”, spune unul dintre anchetatori, conform stirileprotv.ro

Conform anchetatorilor, în acest spa din Florida zeci de femei erau ţinute în sclavie sexuală. Spa-ul Orhidele Asiei a fost închis, alături de alte nouă localuri de acest fel. 

Kraft e acuzat de un delict pentru care e pasibil, în Florida, de o pedeapsă de până la doi ani închisoare, un an de control judiciar, plus o amendă penală de 1.000 de dolari. Mai există și niște măsuri complementare: 100 de ore în serviciul comunității și participarea la un curs de conștientizare în privința prostituției ilegale și traficului de persoane.

Robert Kraft locuieşte în Massachussets, dar are o reşedinţă şi în zona Palm Beach, în Florida. Este preşedintele gigantului alimentar Kraft Foods, dar grupul are investiţii majore şi în alte domenii, mai ales sport şi imobiliare.

Robert Kraft este bun prieten cu președintele Trump, căruia i-a donat în campania electorală cel puţin un milion de dolari.

Sursa foto: nbcsports.com