Simon Rex, 43 de ani, a povestit  că Meghan Markle a simțit imediat  faptul că mirosea a usturoi, după ce s-ar fi îmbrățișat cu aceasta la sfârșitul unei cine romantice. Acesta a povestit pentru The Sun cum a ratat, din cauza acestui motiv, aparent banal, toate șansele cu Meghan.

Un damf de usturoi și o întâlnire ratată!

Astfel, viitoarea noră a Casei Regale Britanice, l-a refuzat pentru o altă întâlnire, Simon recunoscând că, poate, motivul principal ar fi putut fi că, aceasta ar fi căutat pe internet date despre el și ar fi descoperit că a jucat în filme pentru adulți. Însă, glumind, Simon a spus că, preferă, mai bine, să dea vina pe… usturoi!

Acesta a mărturisit: ”Este posibil ca ea să fi descoperit asta (n.r.- trecutul lui de actor ăn filmele pentru adulți). Sunt atâtea întrebări și nu am aflat niciodată motivul pentru care nu am ajuns la cea de-a doua întâlnire. Dar, eu dau vina pe mirosul de usturoi. Din acea zi, așa ca o glumă, să nu comandați tăiței cu usturoi pentru că îți ruinează șansele”, potrivit www.thesun.co.uk.

Trei luni de iubire cu Paris Hilton!

Însă, Simon Rex s-a consolat repede în brațele lui Paris Hilton. Cei doi s-au întâlnit timp de trei luni și s-au de plmbări romantice  pe plaja din Miami, în 2004.