Evenimentul Zilei > International > Miliardar mort pe masa de operaţii. Medicii nu au mai putut face nimic. Incredibil despre cine este vorba
Miliardar mort pe masa de operaţii. Medicii nu au mai putut face nimic. Incredibil despre cine este vorba

Miliardar mort pe masa de operaţii. Medicii nu au mai putut face nimic. Incredibil despre cine este vorba

Omul de afaceri Ehud Arye Laniado, în vârstă de 65 de ani a decedat în timpul unei operaţii de marire a penisului. Tragedia a avut loc la o clinică particulară din Champs-Elysees, în Paris. Miliardarul a suferit un atac de cord chiar în momentul în care medicii i-au injectat o substanță în penis.

Moartea miliardarului a fost confirmată de compania pe care o deținea, Omega Dimonds, potrivit romaniatv.net

Complicaţiile din timpul operaţiei s-au dovedit fatale pentru bărbatul cu cetățenie dublă, belgiană și israeliană.

"Rămas bun unui om de afaceri vizionar. Cu profunde tristețe confirmăm că fondatorul nostru Ehud Arye Laniado a murit", a transmis compania Omega Diamonds care are sediul în Antwerp, Belgia.

Un vechi prieten de al miliardarului care a dorit să rămână anonim a declarat după moartea lui Ehud că acesta era mic de statură și era mereu preocupat de cum este perceput de cei din jurul lui. Laniado avea cea mai scumpă casă din Monaco, valorând 30 de milioane de lire sterline, precum și o casă în Bel Air, Los Angeles, și era înconjurat tot timpul de modele și celebrități.

Deși nu este cunoscută averea exactă pe care o avea Laniado, este cunoscut faptul că în anul 2015 el a vândut cel mai scump diamant din lume, Blue Moon of Josephine, unui om de afaceri din Hong Kong, pentru suma de 48.4 milioane de dolari.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.