Evenimentul Zilei > Actualitate > ȘOCHEAZĂ din nou. Miley Cyrus își prezintă clipul SADO-MASOCHIST la un Festival de film EROTIC | GALERIE FOTO
ȘOCHEAZĂ din nou. Miley Cyrus își prezintă clipul SADO-MASOCHIST la un Festival de film EROTIC | GALERIE FOTO

ȘOCHEAZĂ din nou. Miley Cyrus își prezintă clipul SADO-MASOCHIST la un Festival de film EROTIC | GALERIE FOTO

Cântăreaţa Miley Cyrus va participa cu unul din videoclipurile sale la prima ediţie a New York City Porn Film Festival care se va desfăşura în perioada 27 februarie - 1 martie.

"Tongue Tied", piesa din acest videoclip cu accente sado-maso şi lansată deja pe internet anul trecut, va fi proiectată în prima zi a festivalului. În imagini apare Cyrus semi-dezbrăcată într-un scurt metraj realizat în alb şi negru de fotograful Quentin Jones.

Cyrus, care iniţial nu intenţiona să participe la festival, a trimis înregistrarea organizatorilor, a declarat fondatorul festivalului Simon Leahy ziarului New York Post. "Este o interpretare pop a sado-masochismului", a spus el, subliniind că Cyrus "începe să devină o artistă contemporană".

Festivalul are ca obiectiv să pună în valoare cinematografia pentru adulţi ca formă importantă de artă din punct de vedere social şi cultural, noteaza Agerpres.