Evenimentul ZileiMondenMike Pence a rămas „fără adăpost” după ce a fost scos din reşedinţa de la Washington. FOTO

Mike Pence a rămas „fără adăpost” după ce a fost scos din reşedinţa de la Washington. FOTO

Mike Pence a rămas „fără adăpost” după ce a fost scos din reşedinţa de la Washington. FOTO
Mike Pence este „fără adăpost” după ce a fost nevoit să elibereze reședința unde a locuit ca vicepreședinte al SUA.
Mike Pence și soția sa, Karen, s-au întors în statul lor natal Indiana, miercuri. Problema este că nu mai dețin proprietăți acolo. Potrivit unui fost consilier al lui  Trump, în prezent ar dormi pe canapeaua unor prieteni.

Mike Pence nu are unde să locuiască

Mike Pence şi soţia sa ar putea  „dormi pe canapea” la fratele său din Columbus, Indiana. Ar mai exista o variantă, să stea la cabana de vacanță a guvernatorului statului Indiana din Brown County.

Mike Pence, fostul vicepreședintele al SUA, nu deține proprietăți la ora actulă. Se pare că nu a deținut o casă de mai bine de 10 ani. Pence le-a spus fanilor pe social media că se va muta acasă în Indiana până în vară. Dar la care casă se va muta, nu a specificat.
Comentatorii politici spun că ar putea închiria o casă în Washington, DC, deoarece e posibil să candideze la Casa Albă în 2024. Iar alții cred că nu va cumpăra o proprietate deoarece există încă amenințări la adresa sa.

Mike Pence a fost ameninţat de protestatari cu moartea

În timpul asediului de la Capitoliu, de la începutul acestei luni, susținătorii furioși au asaltat clădirea amenințând că îl vor ucide. I-au reproşat că nu face nimic să răstoarne rezultatele alegerilor din noiembrie.

Mike Pence este cu adevărat preocupat de protecția familiei sale după aceste ameninţări. „Ar avea sens. Au vrut să-l spânzure în Capitoliu”, a declarat un republican din Indiana.

Mike Pence deţinea casa modestă a familiei sale din Indiana, înainte de a se muta la Washington, DC. Apoi s-a mutat în reședința de guvernator, unde a locuit până când a fost numit vicepreședinte în 2016 (Foto).

 

Pence s-a mutat în conacul guvernatorului în 2013, unde a locuit până când a fost ales vicepreședinte în 2016

Vicepreședintele Mike Pence și soția sa au petrecut ultimii patru ani locuind în reședința vicepreședintelui din Washington, DC.

După plecarea de la Casa Albă, familia Pence a decis să revină în Indiana. Nu poate fi vorba că nu ar avea bani, deoarece în prezent deţine peste 1 milion de dolari în conturi. Iar în următoarii ani ar putea câștiga mult mai mult.

Pence ar putea „primi o funţie de conducere la un colegiu creștin”, cum ar fi Universitatea Liberty, au declarat anumite surse.

Asta i-ar garanta un venit anual de șase cifre. Mult peste costul unei casei medii din Indianapolis.

Mike și Karen Pence sunt văzuți în portretul oficial de Crăciun 2020 realizat în reședința vicepreședintelui

Între timp, reședința de vacanță a guvernatorului statului Indiana a fost renovată. Conform descrierii, renovarea cabanei cu cinci dormitoare și mobilierul nou au costat 162.000 de dolari .

Aceasta este proprietatea în care se crede că va locui Mike Pence. Oficialii nu au confirmat sau negat dacă se va muta acolo, scrie Daily Mail.


Accesează: