Evenimentul Zilei > Politica > Mii de oameni dintr-un mare oraș au trimis mașinile pe dreapta. Cea mai mare plimbare biciclistă prin oraș
Mii de oameni dintr-un mare oraș au trimis mașinile pe dreapta. Cea mai mare plimbare biciclistă prin oraș

Mii de oameni dintr-un mare oraș au trimis mașinile pe dreapta. Cea mai mare plimbare biciclistă prin oraș

La Pedalarea de Primăvară, eveniment care a dat startul plimbărilor marca “Verde pentru Biciclete” la Timișoara, s-au adunat peste 5.000 de oameni.

Cu copiii după ei, chiar și cu animalele de companie, timișorenii au pedalat ore în șir prin oraș. Traseul a fost unul generos, însumând nu mai puțin de 10 kilometri, astfel că plimbarea a trecut și prin centrul orașușui: evenimentul este un manifest cu tradiție care vrea să le amintească orășenilor că mersul pe două roți e sănătos și ar ajuta la diminiuarea poluării la care Timișoara e campioană.

La finalul plimbării, unul dintre bicicliști s-a gândit să îi facă o surpriză iubitei sale și a cerut-o în căsătorie în fața participanților. Tânărul a fost așa de emoționat că abia și-a găsit cuvintele, însă a primit ca răspuns “Da” –ul la care spera.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: