Evenimentul Zilei > Politica > Mihail Neamțu, mesaj pentru Cioloș și Barna: Lăsați-ne-n durerea noastră. Scutiți-ne de rețetele aiuristice ale îndoctrinării pink
Mihail Neamțu, mesaj pentru Cioloș și Barna: Lăsați-ne-n durerea noastră. Scutiți-ne de rețetele aiuristice ale îndoctrinării pink

Mihail Neamțu, mesaj pentru Cioloș și Barna: Lăsați-ne-n durerea noastră. Scutiți-ne de rețetele aiuristice ale îndoctrinării pink

Cunoscutul scriitor și politolog Mihail Neamțu a lansat un atac spre importanți lideri politici din România și Uniunea Europeană, pe tema valorilor familiei.

Mihail Neamțu i-a criticat pe liderii politici pentru declarațiile avute față de legea votată în Parlamentul de la Budapesta, prin care copiii sunt protejați împotriva asaltului tot mai puternic privind drepturile persoanelor cu orientare homosexuală.

„Domnilor Macron, Rutte, Cioloș, Barna, Iohannis! Oare n-ar fi mai bine să începeți dumneavoastră experimentul reeducării sexuale a propriilor copii și, după 20 ani, să ne spuneți care-s efectele „benefice” ale propagandei de gen? Până atunci, lăsați-ne-n durerea noastră. Scutiți-ne de rețetele aiuristice ale îndoctrinării pink”, susține Mihai Neamțu.

De curând, președintele USR, Dan Barna a spus că românii suferă de ”himere medievale”, când susțin că nu sunt de acord ca în școli, copiilor să li se predea educația sexuală.

„Trebuie să ne gândim la copii, nu la himerele medievale ale părinților. Copiii sunt viitorul acestei țări, iar cei care trăiesc încă în Evul Mediu pot să își asume lucrul ăsta”, a adăugat Barna.

În vara lui 2020, Dacian Cioloș a criticat dur o inițiativă legislativă privind identitatea de gen.

„Sub pretextul protejării unor tradiții pe care le inventează în propria lor minte, speculând controverse de dragul de a câștiga notorietate, aceste persoane cultivă cu bună știință o stare de tensiune și de teamă care poate duce la acte extremiste și periculoase”, a spus Cioloș.

Ungaria a interzis propaganda homosexuală

Parlamentul de la Budapesta a aprobat la data de 15 iunie 2021, legea prin care va interzice prezentarea relațiilor de același sex și a identității de gen în reclame și media pentru copii. Legea adoptată va interzice astfel de discuții în școli și cărțile pentru copii pe această temă.

Parlamentarii au aprobat cu 157 de voturi noua lege. Partidele de dreapta Fidesz și Jobbik au votat în favoarea legii, în timp ce partidele de opoziție au boicotat votul.

Înainte ca această lege să fie votată în Parlamentul de la Budapesta, mii de unguri au protestat pentru a demonstra împotriva acestei propuneri de lege. Activiștii compară legea cu cea din Rusia, care din 2013 interzice „propaganda gay”.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: