Evenimentul Zilei > Monden > Mihai Tudose, la volanul unei limuzine de lux. Fostul premier de stânga are apucături de patron capitalist
Mihai Tudose, la volanul unei limuzine de lux. Fostul premier de stânga are apucături de patron capitalist

Mihai Tudose, la volanul unei limuzine de lux. Fostul premier de stânga are apucături de patron capitalist

Statutul de europarlamentar, dar mai ales veniturile pe care i le aduce această funcție, se reflectă și în stilul de viață al social-democratului Mihai Tudose.

În vreme ce la TV plânge, așa cum stă bine unui politician de stânga, de mila proletarilor și țăranilor cu venituri mici sau medii, declarându-și solidaritatea cu ei și cu necazurile lor, în viața reală, Mihai Tudose se poartă ca un adevărat nabab.

De curând, Mihai Tudose a fost surprins la volanul unei limuzine Mercedes CLS 53 AMG, estimată la 100.000 de euro. E drept că, spre deosebire de alți colegi ai săi, nu se laudă cu un garaj plin de limuzine de lux. În schimb, Mihai Tudose a reușit să atragă atenția cu un Mercedes al cărui motor duce la peste 400 de cai putere.

Zilele trecute fostul premier a fost fotografiat în timp ce mergea la un restaurant, împreună cu un amic. Cei doi au urcat în limuzina de 100.000 de euro și au mers la restaurant unde au petrecut câteva zeci de minute. Ulterior, au revenit, cu aceeași mașină, așa cum era și normal, la sediul PSD.

Mercedesul s-a așternut ușor la drum, lin, ca o adevărată bijuterie a tehnologiei germane.

Mihai Tudose, atac devastator la adresa guvernului

Zilele acestea, social-democratul Mihai Tudose a avut o nouă intervenție devastatoare la adresa guvernului condus de Florin Cîțu. El a acuzat guvernul liberal că acționează lipsit de profesionalism în problema energiei electrice și a gazelor naturale.

Mihai Tudose a acuzat dezinteresul Guvernului condus de Florin Cîțu în criza energetică care a generat majorarea facturilor la energie electrică și gaze naturale.

El a spus că soluția nu este dată de compensațiile pe care guvernul intenționează să le acorde, de la 1 noiembrie. Potrivit spuselor sale, pentru a rezolva situația este nevoie de reducerea prețurilor la gaze naturale și energie, așa cum a propus PSD.

„Proiectul PSD vorbește despre micșorarea prețului la gaz, nu acele compensații. Deja plata facturilor este în urmă, așa cum se întâmplă cu spitalele. Ei spun că noi furăm. Sunt total neprofesioniști, un guvern mai varză nu a fost până acum. TVA la toată nebunia aceasta vine la stat. Doi, PIB-ul României, tot curentul acesta de cinci ori mai valoros, crește PIB”, a declarat Mihai Tudose la Romania TV.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: