Fostul premier a primit primul ajutor de la colegul său, fostul ministru al Sănătății, Nicolae Băncioiu. Ulterior, acesta a fost transportat la spital, acolo unde i s-au montat două stenturi. Conform România TV, acesta a fost externat astăzi de la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare „Prof.Dr. C.C. Iliescu”.

Marți, pe 26 martie, Mihai Tudose, fostul premier al României, a trecut prin momente cumplite. În timp ce se afla la o întâlnire cu colegii lui de partid, i s-a făcut rău și a fost transportat de urgență la spital. Mihai Tudose a suferit un atac de cord.

Fostul premier a fost internat la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare CC Iliescu Bucureşti, El a fost supus de urgenţă unei proceduri de coronarografie şi angioplastie cu două stenturi.    

Mihai Tudose, imediat ce a ieșit din operație, fostul premier a postat un mesaj pe Facebook prin care și-a anunțat susținătorii că se află într-o stare bună. Ulterior, mesajul a fost șters. Conform unor surse România TV, urmează ca acesta să fie supus unei noi intervenții chirurgicale

Miercuri, la Târgu Jiu, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat că Mihai Tudose se simte bine, dar că a fost anunţată că acesta nu mai doreşte să fie furnizate informaţii privind starea lui de sănătate. „Mihai Tudose este bine, dar am fost anunţată că nu mai doreşte să dăm date despre starea lui de sănătate, din acest moment. Dar e bine că s-a terminat bine”, a spus Sorina Pintea. Ministrul Sănătăţii a ajuns marţi seara la Târgu Jiu pentru a efectua, alături de Corpul de Control al Ministerului, verificări la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU).

Mâna dreaptă a lui Victor Ponta ocupă locul al treilea pe lista Pro România pentru alegerile europarlamentare.

Care sunt primele 10 pozițieii pe lista Pro România: Victor Ponta

Corina Crețu

Mihai Tudose

Iurie Leancă (fostul premier al Republicii Moldova)

Geanina Pușcașu

Gabriela Podașcă

Cristi Cosmin

Ioana Petrescu

Mihai Sturzu

Te-ar putea interesa și: