Evenimentul Zilei > Politica > Mihai Tudose cere demisia premierului. „Aflăm azi că Wooow Cîţu e penal internaţional”
Mihai Tudose cere demisia premierului. „Aflăm azi că Wooow Cîţu e penal internaţional”

Mihai Tudose cere demisia premierului. „Aflăm azi că Wooow Cîţu e penal internaţional”

Fostul premier, actual europarlamentar, Mihai Tudose, a reacţionat după ce actualul prim-ministru Florin Cîţu a recunoscut că a fost condamnat la închisoare și a executat o pedeapsă cu privare de libertate în SUA. Tudose afirmă că premierul este „penal internaţional” şi se impune demisia sa.

Mihai Tudose i-a cerut lui Florin Cîţu să de ducă acasă, după ce s-a aflat că premierul a condus sub influenţa alcoolului în Statele Unite. Mai mult el i-a întrebat pe cei de la USR PLUS dacă: „Puşcăria din străinătate o puneţi la studii?!?”.

„Scurtu’ drum către acasă…După delirul continuu în care ne ţine de când e la butoane, după dezastrul provocat şi susţinut de el în tooooate domeniile, după, după….Aflăm azi că Wooow Cîţu e penal internaţional. Asta înseamnă să ai ştofă! Nu Jilava, Rahova, de-astea maidaneze! Nu! America!!! Du-te acasă, Cîţu. Azi. Acum. Şi stai acolo. Fără pâine….P.S. Alde Usr-pluş v-a picat semnalu’? Cum e cu fără penali? Era vorba doar de penali români? Puşcăria din străinătate o puneţi la studii?!?”, a scris Mihai Tudose pe pagina sa de Facebook.

Nici Mircea Badea nu scăpat ocazia de a-l ironiza pe Cîțu

Jurnalistul Mircea Badea a făcut, la rândul său, un comentariu scurt. În stilul său caracteristic.

„Deci Catzu a condus baut in SUA, a facut si parnaie pe tema si a ascuns asta?? Nu e nicio problema. Bine ca nu s-a intalnit cu Trump, ca Dragnea!”, a scris Mircea Badea.

Postarea sa a strâns mii de aprecieri și a fost distribuită de sute de persoane în doar câteva minute.

Cîțu a suferit o condamnare penală cu privare de libertate

Cîțu ar fi fost încarcerat timp de două zile în SUA. El a fost acuzat de conducere sub influența alcoolului sau drogurilor, dat fiind că legislația americană nu face diferență între ele.

Mai mult, conform documentului, documentului publicat pe site-ul Curții de Justiție din Iowa, Cîțu ar fi primit și o amendă de 1000 de dolari americani în urma unei decizii dată de un judecător, dat fiind că actualul premier și-a recunoscut fapta.

Concret, potrivit actului publicat, care se numește cazier, el a suferit o condamnare penală cu privare de libertate, pe care a executat-o în detenție. Trebuie spus că lucrurile nu sunt chiar așa de simple, cum încearcă să fie prezentate. Premierul a suferit o condamnare, nu a fost reținut până s-a trezit, sau până un judecător l-a trimis acasă, ci a ispășit o pedepasă penală cu privare de libertate.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: