Evenimentul Zilei > EVZ Special > Mihai Tudose, atac la PNL-USR-PLUS: „O combinație de antidepresive cu laxative. O să ne cufurim de fericire”
Mihai Tudose, atac la PNL-USR-PLUS: „O combinație de antidepresive cu laxative. O să ne cufurim de fericire”

Mihai Tudose, atac la PNL-USR-PLUS: „O combinație de antidepresive cu laxative. O să ne cufurim de fericire”

Europarlamentarul Mihai Tudose critică, din nou, PNL-USR-PLUS şi spune că alianța de la guvernare seamănă mai degrabă cu  „o combinație de antidepresive cu laxative. O să ne cufurim de fericire la coadă la hârtie igenică”.

În viziunea europarlamentarului Mihai Tudose, Guvernul PNL-USR-PLUS prezintă românilor o „rețetă a fericirii” care seamnă mai degrabă cu o combinație ce ține loc de laxative.

Extrem de ironic, fostul premier spune că Alinaţa de la guvernare „Seamănă cumva cu o combinație de antidepresive cu laxative – o să ne cufurim de fericire… la coadă la hârtie igienică”.

Mihai Tudose, despre rețeta fericirii prezentată românilor de către PNL, USR PLUS:  „Rețeta fericirii…. Împotriva stării de rău generalizat în care se afundă poporul, se recomandă următorul tratament:

– PNRR este extraordinar și va rezolva toate problemele României (se administrează zilnic)

– Economia duduie, cele mai bune rezultate din ultimii 3000 de ani (de trei ori pe zi)

– Ne împrumutăm fiindcă e foarte bine și avantajos (o dată la trei zile)

– Noi reformăm Statul! (înainte de masă)”, a scris social-democratul pe social media.

Social-democratul Mihai Tudose demontează şi alte mesaje prezentate de coaliția de guvernare românilor:

Fostul premier al României, Mihai Tudose, atacă coaliția PNL-USR-UDMR în termeni extrem de duri, în special laudele cu privire la numărul de vaccinări spunând ironic faptul că sunt doar două doze pe zi.

– Campania de vaccinare este un mare succes (două doze pe zi)

– Suntem cei mai buni! (zilnic, dar mare atenție: provoacă grețuri!)

– Nu tăiem nimic! (se ia seara, dar cu grijă, provoacă amețeli!)

– PSD este de vină pentru tot (se recită în grup cât mai des posibil)

Aceasta pare a fi rețeta PNL-USR-PLUS pentru români….

Seamănă cumva cu o combinație de antidepresive cu laxative. O să ne cufurim de fericire… la coadă la hârtie igienică!”, a scris fostul premier Mihai Tudose pe contul personal de Facebook.

Vicepreședintele PSD, Mihai Tudose, a descris-o într-un limbaj la fel de colorat şi pe Ioana Mihăilă, propunerea USR-PLUS pentru ocuparea postului de viitor ministru al Sănătății.

„Propunerea USR-PLUS pentru cel mai important minister în acest moment este o persoană cu pregătire în endocrinologie, fără vreun folos în pandemie și cu forța politică a 2078 de voturi (3,03%), căpătate în alegerile pentru Primăria Oradea… Și foarte important: discipolă a lu’ diamantu’ Voiculescu-Vlăduț-Omul-Legenda”, a scris Mihai Tudose, de asemenea, pe pagina sa de Facebook.

Publicat in categoriile: EVZ Special, Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: