Mihai Petre a oferit un moment sensual în momentul în care a dansat alături de Simona Petrică, o româncă stabilită în Puerto Rico și care a deschis o școală de dans. Scena nu a putut fi doar a concurentei, Mihai Petre nerezistând să nu ia parte de la show.

”Nu mi s-a părut, dar am auzit că i-am rupt o unghie!”, a declarat cunoscutul dansator la final.

Atras de formele domnișoarei și ritmul din boxe, Mihai Petre a prins-o bine pe dansatoare și s-a dezlănțuit alături de ea, spre deliciul publicului aflat în sală, dar și telespectatorilor așezați confortabil în fotoliile de acasă.

După faimosul dans, Mihai Petre, vizibil încântat de numărul artistic executat alături de frumusețea roșcată, a mărturisit că este cam neantrenat, în ultima perioadă. Asta, probabil, ca o scuză pentru că în timpul dansului a avut loc și un mic accident.

„Nu mi s-a părut, dar am auzit că i-am rupt o unghie. Probabil că n-am mai dansat de mult, m-am trezit și eu pe scenă și n-am știut ce am făcut acolo. Chiar îmi pare rău… Nu-mi vine să cred că i-am rupt o unghie”, a spus juratul.

Mihai Petre și imaginea care a stârnit controverse

Echipa Românii au Talent a postat pe pagina de Facebook a emisiunii o fotografie în care apar Mihai Petre și dansatoarea, iar cârcotașii au postat mai multe mesaje. „De-abia aștept”, a scris unul dintre fanii emisiunii, însă un altul a scris: „De-abia aștept …să te faci de râs”, „Așteptăm talente. Seară frumoasă”, „Sunt cu ochii pe romanii au talent”, a scris un alt internaut.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fromaniiautalent%2Fvideos%2F403613793737981%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

 

 

Te-ar putea interesa și: