Mihai Neșu împlinește 29 de ani. Fanii i-au cântat "You'll never walk alone!"

Mihai Neșu împlinește 29 de ani. Fanii i-au cântat "You'll never walk alone!"

Gruparea olandeză FC Utrecht, pentru care evolua fundașul român înainte să se accidenteze grav la coloană la un antrenament, va dona o parte din banii încasaţi pe bilete la partida de astăzi fundaţiei fostului stelist. FC Utrecht a câştigat cu 3-0 meciul cu AZ Alkmaar, iar fanii i-au scandat numele minute în şir fostului fotbalist român.

Fanii grupării FC Utrecht au colectat donaţii în tribune, iar suma strânsă va fi donată fundaţiei românului. Cu două ore înaintea meciului s-a disputat şi un joc amical între juniorii lui Utrecht şi copiii antrenaţi de Neşu înainte de accidentul din mai 2011, iar arbitrul întâlnirii a fost chiar tatăl fotbalistului, Mircea Neşu. Mihai Neşu a fost primit cu aplauze de suporteri la sosirea la arenă. Alături de Neşu a fost şi prietenul său George Ogăraru.

Fanii i-au cântat "You'll never walk alone!" românului, iar mâine, toți reprezentanții cluburilor din prima liga olandeză vor face donații pentru fundația românului, care se ocupă cu ajutorarea copiilor cu handicap fizic.

Ne puteți urmări și pe Google News