Starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu este, în continuare, foarte gravă. Artistul se află internat la Spitalul Floreasca, din Capitală. Medicii au oferit noi detalii despre starea în care se află artistul, iar veștile nu sunt deloc bune.

Sânge pentru Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu are mare nevoie de sânge. Colegii săi, artiştii s-au unit în acest demers, iar marţi vor merge la Spitalul Floreasca pentru a dona sânge şi pentru a-l ţine în viaţă pe marele artist, potrivit România TV. Prietenii îi transmit mesaje de încurajare soţiei acestuia, care nu se dezlipeşte de patul artistului. Mihai Constantinescu a fost reconectat la aparate după noi probleme respiratorii.

În vârstă de 73 de ani, cântărețul Mihai Constantinescu a fost dus la Spitalul Floreasca pe 13 mai, în urma unui stop cardio-respirator. Artistul este internat în această unitate medicală de mai bine de o lună. Din cauza problemelor de sănătate, artistul și-a anulat în luna martie câteva concerte. 

Mihai Constantinescu, internat de o lună

Mihai Constantinescu a fost internat în urmă cu o lună după ce a suferit un stop cardiac. În prezent el este internat la Spitalul Floreasca din Capitală.

„De cinci zile este stabil. E scos de la aparate şi respiră singur, mai mişcă câte un deget. Sper să aibă aceeaşi evoluţie pe care a avut-o Gabi Cotabiţă", a declarat Adrian Daminescu.

„Roadele rugăciunilor se arată. Ne-am rugat în permanenţă. Să sperăm că îşi va reveni, pentru asta ne rugăm cu toţii. Dacă sunt primele semne, noi nu intrăm în amanunte, doctorii ştiu ce trebuie să facă", a spus şi Stela Enache.

Mihai Constatinescu, găsit de soţie

În vârstă de 73 de ani, Mihai Constantinescu a făcut un stop cardiac, iar cea care l-a găsit inconștient în propria casă este partenera lui de viață. De altfel, Simona Secrier a fost cea care a sunat la 112 și a chemat de urgență o ambulanță pentru el.

În anul 2008, Mihai Constantinescu a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş, cu diagnosticul stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie. În anul 2017, artistul a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale, după ce valva mitrală a avut o disfuncţie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Te-ar putea interesa și: