Evenimentul Zilei > Monden > Mihai Bobonete dă din casă. În ce ipostaze și-a prezentat soția. Foto
Mihai Bobonete dă din casă. În ce ipostaze și-a prezentat soția. Foto

Mihai Bobonete dă din casă. În ce ipostaze și-a prezentat soția. Foto

Celebrul actor Mihai Bobonete și frumoasa lui soție au părăsit Bucureștiul pentru a petrece un weekwnd romantic la  Vama Veche, pe malul Mării Negre.

 

Soții Bobonete au făcut o ședință foto pe plajă, iar două dintre imagini au fost făcute publice de îndrăgitul actor care joacă în serialul “Las Fierbinți”.

Luna viitorare, Cătălina și Mihai Bobonete vor aniversa 11 ani de la cununia civilă, iar zilele trecute ei au fugit în Vama Veche, locul în care s-au căsătorit religios în vara lui 2017. Astăzi, carismaticul actor a publicat pe conturile sale de socializare poze de colecție cu femeia iubită.

Pe Instagram, el a urcat o fotografie alb-negru, iar în dreptul ei a scris următorul mesaj: “Eu și Rara mea neagră de Purcari! @catalina_bobonete”. Pentru imaginea color pe care a postat-o pe pagina lui de Facebook și pe care o puteți admira în galeria foto a articolului, artistul a ales câteva versuri din melodia „Me And My Girlfriend”, lansată de regretatul rapper 2PAC. Este vorba despre: „Turn this house into a happy home, me and my girlfriend / All I need in this life of sin, is me and my girlfriend / Down to ride to the bloody end, just me and my girlfriend”, scrie Cancan.

Bobonete, la un pas de o ceartă monstru cu Velea. Antonia i-a aprins imaginația

Mihai si Catalina au împreună doi copii, Octavian – 10 ani – si Maria – 6 ani.

„Am cucerit-o foarte devreme, undeva pe la 12 ani ai ei, 14 ai mei. Și uite că avem aproape 25 de ani de când suntem împreună. Așa că… am și uitat cum am cucerit-o. Nuntă efectiv am făcut-o anul trecut (2018), dar a durat că a trebuit să mă conving, știi… 25 de ani că vreau să rămânem. Glumesc! (…) Am o relație destul de bună cu copiii, nevasta mă iubește, eu o iubesc pe ea așa că suntem fericiți”, a spus actorul.

Mihai Bobonete are însă cu ce se mândri. Cătălina este absolventă a Facultății de Psihologie și profesează că make-up artist.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: