Evenimentul Zilei > Actualitate > Salariul uriaș al unei vedete de la PRO TV. Ce condiție ciudată a avut pentru a modera show-ul
Salariul uriaș al unei vedete de la PRO TV. Ce condiție ciudată a avut pentru a modera show-ul

Salariul uriaș al unei vedete de la PRO TV. Ce condiție ciudată a avut pentru a modera show-ul

Prezentatoarea emisiunii „Ferma”, Mihaela Rădulescu, are un salariu de invidiat. Contractul semnat cu PRO TV se ridică la peste 100.000 de euro pentru doar 3 luni. Din câte se pare, vedeta a cerut să i se construiască o sală de sport în locul unde au loc filmările.

Mihaela Rădulescu, este una dintre vedetele care se bucură din plin de aprecierea publicului. Prin urmare, ea are o cotă de piață de invidiat pentru ceilalți colegi din showbiz. 

Nu este singura colaborare a sa cu PRO TV. Se pare că postul de televiziune a reușit să o convingă cu onorarii foarte bune să participe la mai multe show-uri care s-au dovedit a fi un real succes. 

Mihaela Rădulescu este prezentatoare la show-ul „Ferma” de la PRO TV. Aceasta a mai făcut parte din rândul juraților de la „Românii au talent”, la același post de televiziune.

PRO TV se bucură de încasări din publicitate de mai bine de 200 de milioane de euro anual. Acestea sunt vitale pentru liderul de audiență din România, fapt pentru care vedetele care aduc audiență sunt foarte bine plătite.

Potrivit DC Business, după o serie de discuții, inclusiv cu CEO-ul PRO TV, lituanianul Alexandras Cesnavicius, suma agreată cu Mihaela Rădulescu pentru a prezenta Ferma a fost de circa 100.000 de euro. La această sumă se mai adaugă și diverse bonusuri.

Suma nu este foarte diferită față de cea pe care o primea în calitate de jurat al show-ului „Românii au talent”. Mai mult decât atât, suma este similară. 

Mihaela Rădulescu pare să fie foarte importantă în dinamica emisiunii din moment ce conducerea PRO TV a hotărât să îi îndeplinească o dorință. Șefii postului de televiziune au fost de acord să-i facă vedetei și o sală de fitness chiar la locul filmărilor pentru cele trei luni de contract. 

„A fost primul lucru pe care l-am cerut colegilor de la PRO TV, amenajarea unei săli de minisport. Întâi programul de dimineață, apoi filmările.”, a spus Mihaela Rădulescu, care timp de trei luni a stat departe de reședința sa de la Monaco.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: