Evenimentul Zilei > Monden > Mihaela Rădulescu, goală! Poza care a înfierbântat România – FOTO
Mihaela Rădulescu, goală! Poza care a înfierbântat România – FOTO

Mihaela Rădulescu, goală! Poza care a înfierbântat România – FOTO

Mihalea Rădulescu „rupe” din nou „gura târgului”. La aproape 50 de ani, vedeta are încă un trup de invidiat pe care nu se ferește să-l expună.

Mihaela Rădulescu a postat, luni, pe pagina sa de Instagram, o fotografie explozivă, care a primit imediat peste 1000 de like-uri, fiind apreciată de majoritatea fanilor ei care îi apreciază enorm de mult trupul de zeiță.

Ea și-a însoțit poza cu textul: „Orice va veni, sunt deschisă. Unii ar putea spune … prea deschisă :), dar deschisă este o dispoziție bună – puteți apăsa butoane pentru a vă simți sexy, ferestrele dimineața, pentru a respira acel aer curat neprețuit, uși pentru a-i lăsa pe cei dragi să intre sau să-și facă rost, propria ta minte …, inima, ochii, un cadou, un nou capitol în viața ta, orice îți oferă acea energie sclipitoare. Cu toții avem nevoie! #haveagoodday #mood”, a scris Mihaela, în engleză ce-i drept, pe contul său.

Lipsită de orice inhibiție, vedeta apare aproape goală, cu doar o vestă larg deschisă în partea de sus a corpului, care, bineînțeles, oferă o priveliște de neuitat tuturor bărbaților care o urmăresc pe Mihaela pe rețelele de socializare, unde este mai activă ca niciodată.