Evenimentul Zilei > Monden > Mihaela Rădulescu, din nou la PRO TV. Ce va face vedeta
Mihaela Rădulescu, din nou la PRO TV. Ce va face vedeta

Mihaela Rădulescu, din nou la PRO TV. Ce va face vedeta

Mihaela Rădulescu este una dintre mai îndrăgite vedete de la noi. Prezența sa în diferite emisiuni de divertisment i-a asigurat notorietatea ani buni, dar a însemnat și un imens câștig pentru televiziunea care i-a fost gazdă. Acum, vedeta revine la postul care a făcut-o celebră: PRO TV. Ea va fi prezentă la un celebru show care este extrem de îndrăgit de români.

Mihaela Rădulescu revine la postul de televiziune care a făcut-o celebră. Vedeta va face parte din show-ul Masked Singer România de la PRO TV. Startul celui de-al de-al doilea sezon se va da după vacanța de vară, scrie Capital.

Mihaela Rădulescu va face parte din echipa de la PRO TV care va realiza show-ul Masked Singer România. O imagine publicată de ea pe Instagram, din platourile PRO TV, vine să confirme informația vehiculată cu privire la revenirea sa la Pro TV. Fără a da prea multe detalii, ea a transmis sub fotografie doar următorul mesaj: „Misiune secretă”.

Ce presupune acest show inedit de televiziune? Nume celebre din România își vor ascunde identitatea în spatele unor măști și costume spectaculoase. Juriul, care în sezonul a fost format din Ana Morodan, Horia Brenciu, Codin Maticiuc și Inna, trebuie să ghicească cine este personajul celebru care se ascunde după mască.

Mihaela Rădulescu la PRO TV

Pavel Bartoș va fi prezentatorul celui de-al doilea sezon al celebrei emisiuni.  el a și declarat că așteaptă cu nerăbdare să înceapă Masked Singer România. Pe de altă parte, Bartoș a recunoscut că acest show este o noutate pentru el. Cu toate acestea, el nu este speriat, mai ales că se declară un iubitor al începuturilor de drum și al provocărilor.

„Masked Singer România este primul show în care prezint, dar… nu știu pe cine. S-ar putea sub mască să fie oameni cunoscuți din muzică, din sport, din actorie, din IT, personalități marcante interne și poate internaționale, pot fi oameni pe care-i cunosc de-o viață, tocmai de aceea aștept cu nerăbdare clipa în care voi afla. Când va fi? Vom afla împreună, în curând, la PRO TV”, a  comentat Pavel Bartoș.

Primul sezon al show-ului Masked Singer România a fost lider de audiență. Prin prezența Mihaelei Rădulescu se așteaptă să atragă și mai mulți telespectatori în fața micilor ecrane.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: