Evenimentul Zilei > Actualitate > Apariție de SENZAȚIE a MIHAELEI RĂDULESCU! BOBONETE a rămas cu ochii în tavan când a văzut-o fără lenjerie intimă (FOTO)
Apariție de SENZAȚIE a MIHAELEI RĂDULESCU! BOBONETE a rămas cu ochii în tavan când a văzut-o fără lenjerie intimă (FOTO)

Apariție de SENZAȚIE a MIHAELEI RĂDULESCU! BOBONETE a rămas cu ochii în tavan când a văzut-o fără lenjerie intimă (FOTO)

Apariţiile Mihaelei Rădulescu sunt un spectacol și încing imaginația, mai ales că diva nu suferă de inhibiții

Mihaela Rădulescu este recunoscută pentru aparițiile sale spectaculoase, iar la fiecare apariție publică vedeta știe să iasă în evidență și să se joace cu imaginația bărbaților. Și cazul ultimei sale apariții, jurata de la Românii au talent a renunțat la inhibiții și i-a dat pe toți pe spate cu ținuta sa. După ce a slăbit serios, iubita lui Felix a ales să poarte o rochie verde, până la genunchi, în părți fiind acoperită cu dantelă neagră și un material de culoarea pielii.

Iubita lui Felix Baumgartner și-a făcut fericiți fanii de sex masculin cu apariția extrem de sexy și s-a pozat alături de Mihai Bobonete și de Anca Rădulescu, make-up artistul ei și cumnată. Ținutei impecabile i-a lipsit însă sutienul, vedeta etalându-și bustul, iar sfârcurile putând fi observare cu ușurință prin rochia mulată pe corp.

 

Comentariile nu au încetat să apară, fanii fiind încântați de apariție. "Rochia ca rochia, dar tu…puahhh", a comentat cineva în dreptul fotografiei. Iar un altul a adăugat: „O ia razna Bobonete dupa poza asta!”.