Evenimentul Zilei > Actualitate > Mihaela Borcea, sexy la „Dansez pentru tine”. VEZI IERARHIA ECHIPELOR| FOTO
Mihaela Borcea, sexy la „Dansez pentru tine”. VEZI IERARHIA ECHIPELOR| FOTO

Mihaela Borcea, sexy la „Dansez pentru tine”. VEZI IERARHIA ECHIPELOR| FOTO

Fosta soţie a patronului dinamovist, Cristi Borcea, a slăbit opt kilograme pentru tangoul pasional în compania lui Petrişor Ruge, membru al baletului emisiunii.

Încă un show reuşit la „Dansez pentru tine”, chiar dacă maratonul a durat aproape cinci ore. Cabral şi-a lăsat pletele în vânt (bineînţeles perucă) alături de soţia sa, Andreea Toma, partenera lui Pepe, a valsat cu un singur pantof la Balul Cenuşăresei, latino-loverul a fost făcut KO de parteneră, tot pe ringul de dans, iar Daniel Niţoiu a anunţat emoţionat că iubita îi va deveni în curând soţie. Surprinzător a fost şi tango-ul pasional oferit de Mihaela Borcea şi Petrişor Ruge care au dansat pentru un caz umanitar extraconcurs.
Tristeţe doar pentru prezentatorul Ştirilor ProTV şi partenera sa, Alexandra Mareşi, trimişi din nou la duel.
Ieri, „Dansez pentru tine” a găzduit perechi hotărâte să câştige şi coregrafii greu de imaginat. Gradenele au fost pline de susţinători, iar unii dintre ei au ajuns chiar şi pe ringul de dans. Cabral a făcut lobby pentru soţia sa, condamnată la duel în ediţia de aseară, a dansat, a purtat perucă, dar şi „tricou de soţ”. Lebăda neagră, cum a fost poreclit, a reuşit să ridice sala în picioare şi să fie declarat cel mai bun dansator de către Cornel Patrichi. Tot pentru Andreea şi Paul au dansat Răzvan Fodor, dar şi trupa Blockbuster Crew.

Pentru cea de-a doua echipă condamnată la duel, Daniel Niţoiu şi Alexandra, s-au mobilizat Victor Slav şi Marina, logodnica prezentatorului, dar şi Ionuţ Iftimoaie, Liviu Vârciu şi Roxana Ionescu reuniţi într-un freestyle atipic. Publicul i-a salvat pe Daniel şi Alexandra, care însă după câteva ore, la sfârşitul ediţiei, au fost din nou condamnaţi la duel, de data aceasta alături de perechea Catrinel şi Ionuţ.
Public fidel

Vineri seară peste două milioane de telespectatori urmăreau în minutul de aur, 21.33, emisiunea „Dansez pentru tine”, la Pro Tv. Timp de aproape  cinci ore, de la 20.31 la 01.00, showul a avut o audienţă medie pe întreg publicul din mediul urban de 6,7 puncte de rating.
Pe ringul de dans au urcat Pepe, pentru o partidă de box în care a fost făcut KO de parteneră, dar a fost îndelung aplaudat de public. Telespectatorii au urmărit şi tango-ul pasional oferit de Mihaela Borcea şi Petrişor Ruge, fost concurent al show-ului, care au dansat pentru un caz umanitar extraconcurs. Cei doi au susţinut-o pe Geta Bârsan, o fetiţă pe care lipsa banilor nu o lasă să-şi îndeplinească visul de a dansa.  Fosta soţie a dinamovistului Cristi Borcea, chiar dacă nu mai are forma fizică perfectă din tinereţe, a făcut faţă cu brio provocării, fiind la înălţimea partenerului său membru în baletul emisiunii.

De la primul loc, la duel
Balul Cenuşăresei a fost deschis de Catrinel şi Ionuţ cu o rumba, iar coregrafa a reuşit ca problemele de la picior să nu îi strice evoluţia. Şi la freestyle s-au descurcat bine, deşi notele nu au fost suficient de mari pentru a-i scapa de duel. Dacă săptămâna trecută au terminat pe primul loc, acum Catrinel şi Ionuţ se vor „bate” cu Daniel şi Alexandra.

Jojo speră să îi ofere partenerului său Ionuţ primele sărbători adevărate din viata lui. Deoarece repetă multe ore pe zi, actriţa îşi vede băieţelul de doar câteva luni, numai dimineaţa. Jojo i-a promis însă fiului său că va recupera timpul stat deoparte după terminarea emisiunii.
Actriţa a fost susţinută din public de soţul ei, alături de care s-au aflat colegii de la Serviciul Român de Comedie, dar s-a bucurat şi de un fan mai special. Carol, băieţelul Anielei Petreanu de la SRC a scandat tot timpul numele ei, pe care îl avea imprimat şi pe tricou. Nu au lipsit din gradenă Monica Anghel, Lia Sinchevici, Alexandra Timofte şi Cristian Martin. Quickstep-ul i-a adus perechii Jojo – Ionuţ patru note de 10.
Andreea Toma şi Pepe au luat primele note de 10 din concurs. Deşi la dansul de freestyle cei doi au facut spectacol nu au reuşit să-l impresioneze şi pe Mihai Petre care i-a notat cu 9, restul de patru juraţi notându-i cu cea mai mare notă.

Ieri seară, Aylin şi Ovidiu au terminat în fruntea clasamentului. Notele obţinute la freestyle, când echipa, însoţită de dansatorii emisiunii au oferit o interpretare atipică baletului „Lacul lebedelor”, cei doi au ajuns în fruntea clasamentului.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: