Mare nu mi-a fost mirarea când am constat că și eu sunt unul dintre fraierii care cotizează la această instituție unde hoardele de progresiști contra naturii ale lui Soros, cum își spun ei, sau stricați la cap cum le zic eu, lucrează de zor. Pentru că banii le vin, bine mersi, de la buget prin intermediul Inspectoratelor Județene de Învățământ via Ministerul Educației și, atenție vă rog, Naționale.

Ca să nu vă mai plictisesc cu părerile mele, cer desființarea urgentă a Consiliului Național al Elevilor! Nici mai mult, nici mai puțin!

Cum eram plin de draci, ieri, am avut o mică bucurie. Senatorii au adoptat un proiect care modifică Legea Educației, astfel încât referirile la identitatea de gen vor fi interzise în școlile și universitățile din România. Este un semn că în Parlament sunt încă mulți oameni normali, din punctul de vedere ale legilor pe care ni le-a dat Dumnezeu. Asta în pofida faptului că am de foarte multe ori îndoieli că sunt sănătoși la cap și cu frică de Dumnezeu, când legiferează pentru interesele lor împotriva restului poporului român.

Însă, parcă să mă confirme, senatorul USR Vlad Alexandrescu a scris, pe contul său de Facebook, că, prin această modificare, vor fi interzise cursurile despre identitatea de gen.

Acest domn sau doamnă, că nu știu ce identitate de gen își asumă în pat, a fost ministrul Culturii. În România, nu în Kurdistan!

Numitul sau numita Vlad Alexandrescu scrie că, prin această modificare, vor fi interzise cursurile despre identitatea de gen și egalitatea de șanse.

Luați aminte câtă stricăciune zace în exemplarul acesta, că altfel nu știu cum să-i zic, care a avut pe mână destinele culturii românilor, creștini de 2000 de ani:

„Am vorbit hotărât împotriva legii, arătând toate cele de mai jos, am cerut insistent retrimiterea la comisie, pentru consultarea CNCD, a Avocatului Poporului, a comisiei de Politică Externă. În zadar!

Pentru cei care nu știu, genul, înțeles ca un construct cultural sau social, este conceptul de bază pe care se fundamentează egalitatea de gen, toate convențiile internaționale care condamnă violența împotriva femeilor, discriminarea de orice fel pe baza orientării sau identității sexuale.

Conceptul de gen permite o educație atentă la diferențe, la sensibilitățile fiecărui copil, la posibilitatea lui de a se regăsi într-o societate inclusivă, în care orice specificitate este recunoscută ca o trăsătură și nu ca o dizabilitate”.

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE