Evenimentul Zilei > Actualitate > Michael Jackson este în viață şi trăieşte sub imaginea unui impostor? Video, Foto incredibile în articol
Michael Jackson este în viață şi trăieşte sub imaginea unui impostor? Video, Foto incredibile în articol

Michael Jackson este în viață şi trăieşte sub imaginea unui impostor? Video, Foto incredibile în articol

Un cântăreț, care este copia fidelă a lui Michael Jackson, trebuie să facă testul ADN pentru a demonstra dacă este sau nu este regele pop.

Fanii lui Michael Jackson au cerut unui cântăreț să facă un test ADN pentru a demonstra că nu este adevăratul Michael Jackson.

Michael Jackson este viu și se preface că este un impostor, potrivit afirmațiilor ciudate din partea fanilor

Regele pop-ului a murit în iunie 2009 din cauza unei supradoze mortale. De la dispariția sa, teoreticienii conspirației susțin că starul și-a simulat moartea pentru a evita să fie în centrul atenției după toate acuzaţiile care i se aduceau despre abuzul copiilor.

Un videoclip nou a declanşat isterie după ce a fost urcat pe Facebook.

Fanii săi i-au cerut imediat să facă un test ADN pentru a se afla adevărul despre el: este sau nu un impostor? În videoclip, cel care se dă imaginea lui Michael Jackson, Sergio Cortes, promovează un viitor concert la Pattaya, Thailanda, pe 23 decembrie. Iar asemănarea muzicianului spaniol cu ​​MJ i-a determinat pe fanii săi să pună întrebări.

Bărbatul poartă aceleași bucle negre și aceleași trăsături faciale. Sergio a vorbit, cu o voce înaltă precum cea a lui Jackson, „Bună ziua tuturor fanilor lui Michael Jackson, veniți să mă vedeți la Hollywood Pattaya pe 23 decembrie”. „Vă  iubesc ne vedem acolo. Sunt Sergio Cortes, ne vedem curând”.

Însă, de când a lansat clipul către cei 111.000 de urmăritori ai săi, sute s-au adunat pentru a-i cere să demonstreze că nu este adevăratul Michael Jackson.

O persoană a spus: „Dumnezeule, nu ești Sergio Cortes, ești Michael Jackson”. „Lasă pe cineva să-ţi ia ADN-ul”. Un al doilea a adăugat: „E nevoie de un test ADN, îmi pare rău”. „Este cea mai bună imitație pe care am văzut-o”, a spus un altul.

O singură persoană a spus că: „Acesta nu este adevăratul Michael, este un impostor”, titrează Daily Star.