Evenimentul Zilei > Monden > Michael Douglas este în doliu. Anne Douglas, mama vitregă, s-a stins la venerabila vârstă de 102 ani
Michael Douglas este în doliu. Anne Douglas, mama vitregă, s-a stins la venerabila vârstă de 102 ani

Michael Douglas este în doliu. Anne Douglas, mama vitregă, s-a stins la venerabila vârstă de 102 ani

Michael Douglas a suferit o pierdere considerabilă. Anne Douglas, mama lui vitregă, văduva lui Kirk Douglas, a decedat la vârsta de 102 ani.

Mama vitregă a lui Michael Douglas, soția tatălui său din 1960 și până la decesul lui anul trecut, s-a stins din viață. Anne Douglas, văduva lui Kirk Douglas, a murit la vârsta de 102 ani, relatează retetesivedete.ro .

Anne Douglas a fost iubită ca pe o mamă adevărată

Michael Douglas și întreaga lui familie o plâng pe Anne pentru că au simțit-o mereu ca pe o mamă adevărată. Ea a stat lângă Kirk timp de 66 de ani și i-a crescut împreună copiii, nepoții și strănepoții.

Anne Douglas a murit liniștită, joi seara, la casa ei din Beverly Hills, California, acolo  unde a locuit cu celebrul actor Kirk Douglas o viață întreagă. Avea 102 ani.

Moartea ei vine la puțin peste un an după ce legenda hollywoodiană Kirk a murit la vârsta de 103 ani, în 5 februarie 2020.

 Anne Douglas, fotografiată în 2020, la vârsta de 101 ani

Michael Douglas a adus un omagiu mamei sale vitrege într-o declarație în care a spus că „va fi mereu în inimile noastre”.

Tot el a spus presei: „Anne a fost mai mult decât o mamă vitregă și niciodată„ rea ”. Ea a scos la iveală cele mai bune lucruri din noi, în special din tatăl nostru. Tata nu ar fi avut niciodată cariera pe care a făcut-o fără sprijinul și parteneriatul Annei. Catherine și cu mine și copiii o adoram; ea va fi mereu în inimile noastre”.

Biografia lui Anne Douglas

Născută Hannelore Marx la 23 aprilie 1919 la Hanovra, Germania, într-o mamă socialistă și tatăl proprietarului unui magazin textil, s-a mutat în Elveția în tinerețe pentru a urma un internat.

S-a căsătorit cu primul ei soț Albert Buydens și cei doi au fugit la Paris în timpul celui de-al doilea război mondial pentru a scăpa de naziști.

Vorbea fluent limba germană, engleză, franceză și italiană, abilitate care i-a deschis drum spre lunga carieră în industria cinematografică. Ea a primit mai întâi un loc de muncă scriind subtitrări în limba germană pentru filme, înainte de a produce un program NBC numit „Paris Cavalcade of Fashion” în 1948.

Apoi, Anne l-a cunoscut pe Kirk în platoul Act of Love din Paris, în 1953, când el a jucat în film și ea făcea publicitate pentru el. Cuplul a dezvăluit ulterior în cartea lor comună din 2017 „Kirk și Anne: scrisori de dragoste, râs și o viață la Hollywood” că ea a stimulat avansurile actorului la început.

Citește continuarea pe retetesvedete.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: