Evenimentul Zilei > International > MH370 în cele din urmă găsit? Există cineva care cunoaște locația exactă a avionului prăbușit
MH370 în cele din urmă găsit? Există cineva care cunoaște locația exactă a avionului  prăbușit

MH370 în cele din urmă găsit? Există cineva care cunoaște locația exactă a avionului prăbușit

Un expert în aviație a revendicat în exclusivitate pentru Daily Star Online că zborul lipsă MH370 nu se află în jungla Cambodgia. Larry Vance, autorul cărții MH370: Mystery Solved, a mai spus că știe unde este cu adevărat avionul dispărut.

Vorbind pentru  Daily Star Online, Vance – care a petrecut 18 luni făcând cercetări pentru cartea sa – a declarat că teoria despre aeronava MH370 că s-ar fi prăbușit în Cambodgia nu este "credibilă".  Vance a spus că avionul  sigur a căzut în Oceanul Indian, undeva în apropierea locului în care a fost efectuată căutarea oficială".

Recent, Daily Star Online a relatat şi despre teoria lui Ian Wilson, care a susținut că a găsit avionul în jungla cambodgiană cu ajutorul Google Maps. Dar Vance contrazice această ipoteză spunând că nu crede în teoria lui Wilson  şi mai ales în locul pe care l-a indicat.

"Dacă MH370 va fi găsit vreodată", a spus el, "va fi găsit în Oceanul Indian de Sud undeva în apropierea locului unde a fost efectuată căutarea oficială". El a declarat că ancheta oficială a arătat cu precizie locul, dar nu a inclus suficiente informații specifice pentru a identifica locația exactă. 

Aeronava  Malaysian Airlines 370 a dispărut în martie 2014, la câteva ore după plecarea din capitala Malaeziei, Kuala Lumpur, spre Beijing, China. Toți cei 239 de persoane aflate la bord, inclusiv 12 membri ai echipajului, lipsesc, presupuși morți.  Controlorii de trafic aerian au pierdut contactul cu avionul din apropierea insulei thailandeze Phuket din Strâmtoarea Malacca.

În iulie, ancheta oficială a guvernului din Malaezia privind dispariția, a constatat că nu există nici un motiv să se suspecteze că pilotul- căpitan Zaharie Shah a provocat în mod deliberat avionul să se prăbușească.  De asemenea, au exclus orice probleme mecanice.  Dar mulți au acuzat pe cei care investighează oficială că autoritățile nu spun întregul adevăr.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: