Evenimentul Zilei > Actualitate > Metoda „loverboy” face ravagii. Noi informații despre omul de afaceri din Târgu Jiu, acuzat că a întreținut relații intime cu două minore
Metoda „loverboy” face ravagii. Noi informații despre omul de afaceri din Târgu Jiu, acuzat că a întreținut relații intime cu două minore

Metoda „loverboy” face ravagii. Noi informații despre omul de afaceri din Târgu Jiu, acuzat că a întreținut relații intime cu două minore

Un om de afaceri din Târgu Jiu întreținea relații intime cu minore, după ce le îmbăta și le droga. O anchetă a fost demarată în acest caz și bărbatul a fost reținut pentru 24 ore.

Un om de afaceri din Targu-Jiu a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzația de act sexual cu un minor.

Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, deținător al unei zone de agrement, abuza sexual minorele, după ce le îmbăta sau le droga.

Surse din anchetă susțin că drogul pe care îl folosea pe minore se numește „Loverboy”.

Laurenţiu Maronidis, în vârstă de 47 de ani, este acuzat că a întreţinut de mai multe ori relaţii sexuale cu o minoră de 15 ani. În plângerea penală, aceasta susţine că omul de afaceri i-ar fi pus vodcă şi droguri în sucuri.

Mai mult decât atât, acesta ar mai fi avut relaţii sexuală şi cu o altă minoră, cele două fiind prietene, informează Antena 3.

Una dintre victime a fost filmată in timp ce întreținea relații intime cu omul de afaceri

„La data de 30 august,poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 47 de ani,din municipiul Târgu Jiu, bănuit de săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că în perioada 12‐23 august a.c.,bărbatul ar fi întreţinut raporturi sexuale cu două minore de 15 ani,din municipiul Târgu Jiu şi oraşul Turceni. În cauză poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea activităţii infracţionale“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.

Una dintre victime, o fată de 15 ani, a fost chiar filmată in timp ce întreținea relații intime cu omul de afaceri. Așa s-a aflat despre practicile bărbatului cu mai multe minore.

Una dintre fetele abuzate este chiar fiica unui prieten al afaceristului, iar tatăl o lăsa la piscina acestuia, având încredere în el.

Medicina legală a confirmat, în cazul uneia dintre minore, că a fost deflorată în urmă cu 10 zile, atunci când afaceristul a început să o violeze.

Polițiștii din Gorj l-au reținut în aceasta seară pe bărbat.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: