Informarea meteo de vreme rea este valabilă în toată țara și va dura până marți, 8 octombrie, ora 10:00, scrie Digi24.

În intervalul menționat vremea va fi deosebit de rece și se vor semnala precipitații în majoritatea regiunilor. La munte, mai ales în Carpații Orientali și Meridionali, acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare, în zona montană înaltă se va depune strat nou de zăpadă, iar temporar vântul va avea unele intensificări, spulberând zăpada. În zonele subcarpatice aferente acestor masive, îndeosebi din Moldova și Transilvania, precipitațiile vor fi mixte.

Vremea se va menține deosebit de rece și pe parcursul zilei de marți (8 octombrie), precum și în noaptea de marți spre miercuri (8/9 octombrie), anunță meteorologii.

Vremea se va menține și în Capitală deosebit de rece pentru această perioadă din an, cu temperaturi maxime de 13-15 grade Celsius și cu intervale de ploaie slabă mai ales duminică, anunță Administrația Națională de Meteorologie, într-o prognoză specială pentru București.

Meteorologii avertizează că temperaturile maxime nu vor depăși 13-15 grade Celsius, iar minimele vor fi de 4-6 grade Celsius.

Cerul va fi temporar noros și vor fi intervale cu ploaie slabă mai ales pe parcursul zilei de duminică, 6 octombrie.

Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu intensificări de 35…40 km/h.

Te-ar putea interesa și: