Evenimentul Zilei > Vremea > Meteo, 23 septembrie. Vremea devine din ce în ce mai aspră în zilele următoare. Anunțul făcut de meteorologi
Meteo, 23 septembrie. Vremea devine din ce în ce mai aspră în zilele următoare. Anunțul făcut de meteorologi

Meteo, 23 septembrie. Vremea devine din ce în ce mai aspră în zilele următoare. Anunțul făcut de meteorologi

Vremea va continua să se răcească și în perioada imediat următoare, iar valorile din termometre vor fi mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă a anului.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 23 septembrie. Vremea va fi în continuare mult mai rece decât în mod obișnuit, pentru această perioadă a anului.

Vremea se va menține rece, în continuare, cu valori sub cele normale pentru această perioadă

Deși valorile termice diurne vor fi ușor mai ridicate decât în ziua precedentă în regiunile vestice și sud-vestice, vremea va fi în continuare mult mai rece decât în mod obișnuit în ultima decadă a lunii septembrie în aproape toată țara. Cerul va fi mai mult noros în nord, centru și nord-est unde pe alocuri va ploua slab, iar în restul teritoriului va fi variabil, cu înnorări temporare și doar izolat condiții de ploaie.

La altitudini mari în Carpații Meridionali, la începutul zilei, trecător vor mai fi precipitații slabe sub formă de lapoviță sau ninsoare. Vântul se va intensifica la munte, în special în a doua parte a intervalului, când rafalele vor depăși pe creste 80…90 km/h, iar intensificări locale și temporare, cu viteze în general de 40…50 km/h vor fi pe parcursul zilei și în celelalte zone.

Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 2 și 9 grade

Temperaturile maxime se vor încadra între 10…11 grade în estul Transilvaniei și 20…21 de grade în vestul și sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 2 și 9 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile intramontane și în dealurile subcarpatice din sud, unde vor fi condiții de brumă. Mai ales dimineața, în zonele joase, izolat se va semnala ceață.

Prognoza meteo pentru București, joi, 23 septembrie

Vremea va fi în continuare mai rece decât normal în această perioadă din an. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în cursul zilei, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade, iar cea minimă de 5…7 grade.

 

Publicat in categoriile: Vremea
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: