Evenimentul Zilei > Sport > Messi la PSG! Urmează anunțul oficial. Preia numărul cu care joacă pentru Argentina și va încasa un salariu uriaș!
Messi la PSG! Urmează anunțul oficial. Preia numărul cu care joacă pentru Argentina și va încasa un salariu uriaș!

Messi la PSG! Urmează anunțul oficial. Preia numărul cu care joacă pentru Argentina și va încasa un salariu uriaș!

Lionel Messi s-a înțeles cu Paris Saint Germain, pentru următorii doi ani, cu posibilitatea de prelungire pentru un al treilea sezon. Deși informația nu a fost confirmată oficial de clubul francez, presa de specialitate susține că cele două părți au ajuns la un acord.

Informația este dată ca sigură de presa sportivă internațională și a fost confirmată de unul dintre membrii familiei Al Thani, care conduce clubul parizian. Într-o postare pe Twitter, Khalifah Bin Hamad Al Thani, a confirmat că transferul s-a făcut și urmează anunțul oficial.

„Negocierea s-a încheiat, iar anunțul este aproape”, a scris Al Thani care a postat o fotografie a lui Messi în tricoul lui PSG.

Messi urmează să semneze un contract valabil două sezoane, cu posibilitatea de prelungire pentru încă o stagiune.

Odată ce transferul lui Messi se va concretiza, PSG va avea „o echipă de vis”. În sezonul următor, Maurizio Pochettino va putea așeza în teren o echipă imbatabilă cu Donnarumma – Hakimi, Marquinhos, Sergio Ramos, Kurzawa – Verratti, Wijnaldum, Di Maria – Leo Messi, Neymar, Mbappe

Messi va fi prezentat oficial pe 10 august

Presa din Franța scrie că Messi a ajuns la un acord cu șefii clubului parizian și se așteaptă anunțul oficial care să confirme transferul. Cotidianul L’Équipe susține că PSG face tot ceea ce este posibil pentru a-l transfera pe Lionel Messi, conducătorii clubului fiind convinși că o astfel de ocazie nu va mai apărea prea curând. De aceea, Paris Saint-Germain va profita și îl va aduce pe Messi indiferent de costuri.

Lionel Messi a informat Paris Saint-Germain că este gata să se alăture clubului, spune RMC Sport. Starul argentinian urmează să fie prezentat în cadrul unui eveniment care se va desfășura marți, pe 10 august. Conform publicației El Chiringuito, clubul parizian ar fi rezervat chiar Turnul Eiffel, pentru această dată.

Publicația Transfer News Live susține că starul argentinian și-ar fi ales și numărul de pe tricou. Acesta nu va juca cu numărul 10, ca la Barcelona, deoarece acest număr este deținut, la PSG, de prietenul său Neymar. Lionel Messi a preferat numărul 19, cu care a evoluat în echipa națională a Argentinei.

Noul salariu a devenit subiect de dezbateri

Publicația L’Équipe, una dintre cele mai importante din Franța, confirmă știrea acestui transfer și susține că Leo Messi va încasa un salariu de 40 de milioane de euro/sezon. Pe de altă parte, Le Parisien spune că salariul va fi de 35 de milioane de euro net pe sezon.

Messi s-a despărțit de Barcelona

FC Barcelona a fost nevoită să se despartă de Leo Messi deoarece nu a putut înregistra contractul sportivului la Liga Profesionistă din Spania din cauza fair-play-ului financiar. Aceasta chiar dacă Messi a fost de acord să renunțe la jumătate din valoarea contractului pentru a rămâne la clubul care l-a consacrat.

Drept urmare, Messi a plecat de la Barca, iar PSG i-a făcut deja o ofertă generoasă. Pe fir s-au băgat, la un moment dat și arabii de la Al-Sadd care i-au făcut o contraofertă de nerefuzat: trei ani de contract și un salariu total de un miliard de euro. 

Se pare, însă, că Leo Messi va prefera să rămână în Europa și să joace la PSG.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: