Femeia dormea, când a primit un mesaj din partea fiului său, Eddie Justice care se afla în clubul Pulse, când un bărbat armat a intrat şi a deschis focula supra tuturor celor aflaţi la faţa locului. Eddie a mmai apucat să-I spună mamei sale că a fost ţinut ostatic în baia clubului.  

Primul mesaj a fost trimis şa ora 02.06 AM: “Te iubesc, mami! Cineva a deschis focul în club.”

Mina Justice a încercat să-şi sune fiul să înţeleagă ce se întâmplă, dar nimeni nu i-a răspuns, aşa că a trimis un mesaj în care l-a întrebat pe fiul său dacă este în siguranţă. În minutul următor, tânărul i-a răspuns că este ţinut ostatic în baie. Apoi, acesta a mai rugat-o să sune la poliţie.

“Clubul Pulse. Sună la Poliţie!”

Următorul mesaj primit de mama speriată a fost de-a dreptul cutremurător.

“O să mor!”, i-a spus Eddie. 

Mina a sunat urgent la poliţie şi  a continuat să păstreze legătura cu Eddie:

“Am sunat la Poliţie. Mai eşti acolo?Răspunde la telefon. Sună-I şi tu (n.r. la Poliţie). Sună-mă pe mine.”

La ora 2.30 am, băiatul a mai trimis un mesaj:

“Sună-i mami. ACUM. VINE. O să mor.”

Justice şi-a mai întrebat fiul dacă a fost cineva rănit. El i-a răspuns afirmativ.

La ora 02.50, Eddie i-a trimis mamei sale un ultimo mesaj:

“Sună repede. E în baie cu noi. E AICI.”

La câteva ore după atac, Mina Justice nu ştie ce s-a întmplat cu fiul său. Numele lui nu a apărut pe lista victimelor, însă femeia a mai declarat presei că este foarte speriată şi are un presentiment rău.

Eddie Justice era un băiat normal, căruia îi plăcea să fie active, să-I facă pe cei din jur să râdă. Mama sa ştia că este gay şi că în acea seară se afla în club, însă nicio secundă nu s-a gândit că va fi şi ultima oară când va mai vorbi cu el.

Duminică seara, în jurul orei 02.00, un bărbat înarmat a intrat în clubul Pulse şi a deschis focul asupra clienţilor aflaţi acolo. Atacul s-a soldat cu 50 de victim şi cel puţin 53 de răniţi. Suspectul identificat ca fiind un cetăţean American de origine afgană, Omar Seddique Mateen a fost ucis într-un schimb de focuri cu trupele SWAT, aflate la locul atacului. 

 

Te-ar putea interesa și: