Evenimentul Zilei > International > Mesajul Reginei Elisabeta a II-a pentru Naționala Angliei, înainte de marea finală Euro2020. Cu speranța că istoria se va repeta…
Mesajul Reginei Elisabeta a II-a pentru Naționala Angliei, înainte de marea finală Euro2020. Cu speranța că istoria se va repeta…

Mesajul Reginei Elisabeta a II-a pentru Naționala Angliei, înainte de marea finală Euro2020. Cu speranța că istoria se va repeta…

Regina Elisabeta a II-a a transmis antrenorului echipei naționale un mesaj remarcabil, prin care le urează sportivilor succes.

Regina Elisabeta a II-a a transmis, cu ocazia finalei Euro 2020, Italia-Anglia, o scrisoare către antrenorul echipei naționale ale Angliei în care transmite jucătorilor succes la jocul sportiv și amintește de mândria cu care a înmânat Cupa Mondială lui Bobby Moore, în urmă cu 55 de ani.

Suverana își susține echipa națională în marea confruntare și speră ca istoria să înregistreze o nouă reușită pentru echipa Angliei.

Ce mesaj a transmis Regina Elisabeta echipei naționale ale Angliei, înainte de marea finală Euro 2020

“Domnului Gareth Southgate, OBE (Antrenor)

În urmă cu 55 de ani am avut șansa să îi înmânez Cupa Mondială lui Bobby Moore și am văzut ce înseamnă pentru jucători, conducere și staf să ajungă într-o finală de turneu internațional major și să o câștige.

Vreau să vă transmit vouă, tuturor, felicitările mele și ale familiei mele pentru că sunteți în finala Campionatului European și să transmit urări de bine pentru mâine, cu speranța că istoria va înregistra nu numai succesul vostru, ci și spiritul, dăruirea și mândria pe care le-ați arătat.

Elizabeth R.”, se arată în scrisoarea înaintată de suverană, înainte de marele meci.

Prețuri piperate la marea finală a Campionatului European

La așa meci, așa prețuri la bilete. Cele mai ieftine bilete care permit accesul pe arena „Wembley” pornesc de la suma de 3,670 de euro. Și sunt la inelele superioare ale peluzelor. Sunt puse în vânzare bilete și la sumele de 4.000, 5.000, 6.000, 7.000 sau 8.000 de euro, iar pentru cel mai scump, în prima categorie, fanii cu dare de mână trebuie să plătească 9.358 de euro.

Italia și Anglia se înfruntă, duminică, de la ora 22.00, în finala Campionatului European ce va fi găzduită la Londra, de „Wembley”. Interesul este uriaș înaintea marii confruntări care poate însemna victoria Angliei la turneul final continental, pentru prima dată în istorie sau primul succes pentru „Squadra Azzurra” din 1968 până în prezent.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: