La scurtă vreme după ce s-a aflat că a avut o aventură cu Lidia Buble, Costin Gheorghe, fratele Elenei Gheorghe, în vârstă de 31 de ani, a făcut o postare cu tâlc pe contul său de Instagram. El a publicat o fotografie însoțită de un mesaj care le-a dat foarte mult de furcă internauților care îl urmăresc.

Aceștia au speculat imediat, în comentariile pe care le-au făcut, că fostul sportiv, concurrent la „Exatlon”, suferă din dragoste, după Lidia Buble.

„Nu te uita mereu în urmă… Ce-a fost s-a dus şi e pierdut. Alege să îţi faci o sumă, Din ce tu ai şi ai avut”, a scris Costin Gheorghe alături de fotografia fashion pe care a publicat-o pe rețelele de socializare.

Mesajul pare adresat Lidiei, iar fanii au ținut să-și arate susținerea în comentariile pe care i le-au adresat.

„Ești un campion adevărat! Un Om Splendid. Divin”; „Foarte bine punctat pe citatul menționat!”, „Ți-ai făcut tu dansurile tale până te-au bătut pantofii :))”, i-au transmis internauții care au văzut citatul.

„Eu nu vorbesc despre viața mea privată”

Discret, Costin Gheorghe a refuzat să vorbească despre povestea dintre el și Lidia Buble, care a dat prilejul la atât de multe speculații.

„Eu am niște principii de familie. Nu îmi plac genul acesta de știri și din acest motiv evit pe cât se poate viața mondenă. Eu nu vorbesc despre viața mea privată și nu vreau sa comentez acest subiect”, a declarat Costin Gheorghe, conform cancan.ro.

De altfel, nici Lidia Buble nu a confirmat relația și nici nu a explicat fotografiile care au apărut în spațiul public, în care apare îmbrățișându-l pe Costin Gheorghe.

În urmă cu câteva zile, au apărut mai multe fotografii în care cei doi, Lidia Buble și Costin Gheorghe apar îmbrățișați într-o mașină. Se pare că cei doi ar fi avut o aventură, episodul petrecându-se în urmă cu un an, pe vremea când Lidia Buble mai era împreună cu Răzvan Simion.

 

View this post on Instagram

 

“Nu te uita mereu în urmă… Ce-a fost s-a dus şi e pierdut. Alege să îţi faci o sumă, Din ce tu ai şi ai avut.”

A post shared by Costin Gheorghe (@costingheorghe10) on