Mesaj sfâșietor al cântăreței de muzică populară după ce i-a fost ucis soțul de șoferița beată. FOTO

Mesaj sfâșietor al cântăreței de muzică populară după ce i-a fost ucis soțul de șoferița beată. FOTO Sursa: Antena 3

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 01:00, când femeia, care conducea un autoturism Alfa Romeo, a pierdut controlul volanului după ce a ieșit dintr-o curbă lovind o casă după care a fost proiectată direct în grupul de opt muncitori care lucrau la asfaltarea drumului. Patru dintre aceștia au murit pe loc, fiind prinși sub mașină. Unul dintre cei decedați era soțul cântăreței de muzică populară Biatrice Duca.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a arătat o alcoolemie de 0,42 mg alcool pur în aerul expirat. Pe numele ei s-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Mesajul emoționant al artistei

Ciprian Duca, inginer în cadrul Citadin SA și unul dintre muncitorii uciși de șoferița beată, la Iași, era soțul cunoscutei cântărețe de muzică populară, Biatrice Duca. Aceasta a transmis un mesaj emoționant după ce a primit vestea cumplită:

”De astăzi viața mea nu va mai fi la fel... Am avut cel mai iubitor soț care ar fi putut exista vreodată, poate nici nu am meritat toată iubirea și devotamentul pe care ni le-a oferit mie și fiicei noastre. Azi, cu sufletul sfâșiat de durere, amândouă îi promitem că vom merge înainte și vom ajunge acolo unde știm că și-ar fi dorit să ne vadă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Noi am fost rațiunea lui de a trăi, acum el va fi cel pentru care noi vom merge înainte, înfruntându-ne durerea și dorul. Nu te vom uita niciodată și știm că ne vei veghea mereu de acolo de sus! Te vom iubi mereu!”, a scris cântăreața Biatrice Duca pe Facebook.

Momentul în care șoferița beată dă cu mașina peste patru muncitori care au murit pe loc, la Iași

Când va avea loc înmormântarea

Cei care doresc să își ia rămas bun de la Ciprian Duca, pot să îi aprindă o lumânare la Capela Petru și Pavel, Iași. Înmormântarea va fi duminică 19 iunie, la Cimitirul Petru și Pavel, la ora 14:00.

Reamintim că opt muncitori care lucrau la un drum au fost loviți în plin de o mașină scăpată de sub control. Patru dintre ei au murit pe loc iar trei au fost răniți și duși la spital. Tot acolo au ajuns și cele două femei aflate în mașină. Martorii spun că acestea miroseau puternic a alcool.

Șoferița beată a pierdut controlul volanului imediat ce a ieșit din curbă, spun martorii. Ar fi condus cu o viteză nebună. Mașină a lovit zidul unei case iar apoi a ricoșat în grupul de muncitori aflați la câteva zeci de metri distanță. Mașina s-a oprit în autoutilitara acestora.

Supraviețuitorii și martorii spun că femeia mirosea puternic a alcool, iar testul fiolei a confirmat acest lucru. De asemenea, aceștia povestesc că șoferița ar fi făcut drift-uri într-o parcare din municipiul Iași cu puțin timp înainte de producerea accidentului.

Un bărbat spune că, în timp ce circula cu o viteză de 80 km/h, șoferița, care se afla sub influența alcoolului, a trecut glonț pe lângă el, relatează Antena 3.