Evenimentul Zilei > Actualitate > MESAJELE ÎNGROZITOARE care au terifiat Suedia. „VĂ VOM DECAPITA DACĂ NU VĂ CONVERTIŢI LA ISLAM.” Poliţia este în alertă maximă după ce TEROAREA Şi-A ARĂTAT COLŢII
MESAJELE ÎNGROZITOARE care au terifiat Suedia. „VĂ VOM DECAPITA DACĂ NU VĂ CONVERTIŢI LA ISLAM.” Poliţia este în alertă maximă după ce TEROAREA Şi-A ARĂTAT COLŢII

MESAJELE ÎNGROZITOARE care au terifiat Suedia. „VĂ VOM DECAPITA DACĂ NU VĂ CONVERTIŢI LA ISLAM.” Poliţia este în alertă maximă după ce TEROAREA Şi-A ARĂTAT COLŢII

Poliția din Suedia investighează cazul mai multor scrisori de ameninţare care au fost lăsate în cutiile poștale din întreaga țară şi în care există amenințări cu decapitarea celor care nu se convertesc la Islam.

Notele sunt semnate de ISIS şi subliniază că decapitarea nu va fi aplicată în cazul celor care vor plăti o taxă de protecţie. Distribuite în mai multe orașe, inclusiv la Stockholm, documentele avertizează că poliţia nu are cum să-i salveze pe necredincioşi.

Scrise în limba suedeză, scrisorile conţin următoarele mesaje: “În numele lui Allah, cel milostiv, plin de har. Tu, necredinciosule, vei fi decapitat în trei zile, în casa ta. După aceea, vom arunca în aer cadavrele voastre stricate.”

Conform dailymail.co.uk, scrisorile au fost trimise joia trecută. În prezent, autorităţile suedeze au ridicat nivelul de securitate din cauza acestor ameninţări.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: