Evenimentul Zilei > Actualitate > Mesaj emoționant pentru Marian Mezdrea, tânărul care a murit într-un club din Mamaia. Vezi ce au transmis prietenii
Mesaj emoționant pentru Marian Mezdrea, tânărul care a murit într-un club din Mamaia. Vezi ce au transmis prietenii

Mesaj emoționant pentru Marian Mezdrea, tânărul care a murit într-un club din Mamaia. Vezi ce au transmis prietenii

Timpul zboară atât de repede încât nici nu îți dai seama când a trecut. În urmă cu un an, un tânăr de numai 24 de ani, își trăgea ultima suflare într-un club din Mamaia. Astăzi, la biserica Sfântul Gheorghe Nou din București, apropiații, părinții și prietenii i-au făcut parastat de un an lui Marian Mezdrea.

Nu cred să existe pe lumea această o durere mai mare decât aceea să îți pierzi propriul copil. Cu un gol imens în inimă, părinții lui Marian, Nicolae și Cristina Mezdrea i-au făcut, aztăzi, parastas de un an fiului lor. Interiorul Bisericii Sfântul Gheorghe Nou de la Kilometrul Zero al României a fost neîncăpător pentru cei care au dorit să fie alături de familie, în aceste clipe grele. 

O masă întinsă peste care au fost așezate lucrurile care urmau să fie date de pomană pentru sufletul lui Marian, a fost momentul în care ambii părinți nu s-au mai putut abține și au izbucnit în plans. La fel ca și ceilalți aflați în biserică. Slujba a fost săvârșită de Emil Nedelea Cărămizaru, duhovnicul tânărului și parohul acestui sfânt lăcaș, și de preotul Vladimir Lapte. 

Imediat după terminarea slujbei, cu toții au mers la mormântul lui Marian pentru a-i aprinde o lumânare. Prietenii i-au scandat numele și au scris pe un banner un mesaj emoționat: ”Sperăm cu toții că ești bine, până la sfârșit ne vom gândi la tine”. 

Marian Mezdrea a fost găsit, anul trecut, fără suflare pe o plajă din Mamaia în noaptea de sâmbătă spre duminică. Bărbatul venise pe litoral cu mai mulţi prieteni, în concediu, însă, după ce a petrecut cu amicii lui într-un local, inima acestuia a cedat, echipele de salvare venite la faţa locului nemaiputând să facă nimic pentru a-l ajuta.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: