Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > Mesaj emoționant al Andreei Esca pentru tatăl ei! Cum își descrie celebra prezentatoare părintele ajuns la 83 de ani
Mesaj emoționant al Andreei Esca pentru tatăl ei! Cum își descrie celebra prezentatoare părintele ajuns la 83 de ani

Mesaj emoționant al Andreei Esca pentru tatăl ei! Cum își descrie celebra prezentatoare părintele ajuns la 83 de ani

Tatăl Andreei Esca a împlinit 83 de ani! Prezentatoarea se laudă frecvent cu calitățile omului care a crescut-o și își arată cu fiecare ocazie admirația față de acesta. Vedeta a postat pe rețelele de socializare un mesaj amuzant prin care i-a urat "La mulți ani".

Andreea Esca l-a sărbătorit pe tatăl său, Dumitru Esca. Aceasta i-a transmis un mesaj amuzant pe rețelele de socializare.Dumitru Esca a făcut 83 de ani pe 31 octombrie. Tatăl prezentatoarei a fost inginer constructor, are un tonus excelent, este pasionat de înot , se plimbă mult și este un om foarte vesel.

Mesaj emoționant de ziua lui

„Azi e ziua celui mai tânăr dintre noi! La mulți ani, Giovanni! 83. Tata e cam tare”, a scris Andreea Esca.
Aceasta a postat mai multe poze cu sărbătoritul, mama ei și fetița ei, Alexia.

Andreea Esca povestește în fiecare an, de ziua acestuia, secrete din viața lui personală. Vedeta îl laudă pe bărbat că este un sportiv incredibil, că face 20 de bazine pe zi și că schiază ca în tinerețe.

„Tata este Moșu’ acum, cum era și bunicul meu Moșu’ pentru mine, că așa-s toți bunicii în Ardeal. Iar Moșu’ e înțeleptul casei pentru copiii mei. Le-a venit și lor rândul să petreacă veri întregi cu el la țară, să asculte povești despre tot și orice există pe lume, să urce pe munte, să meargă la bazin și să adune zmeură. Iarna, i-a dus și pe ei la schi și le-a ținut rândul la schilift. Îi mustruluiste și pe ei că nu citesc destul, că nu fac suficiente exerciții, că stau în poluarea asta din București, și că folosesc prea mult telefonul. Mie îmi pare bine. Că așa i-a mai fost distrasă atenția de la mine și pentru că, cu siguranță, își vor da seama în timp și ei, ce importante au fost momentele petrecute cu el. La mulți ani, Moșule! Te iubesc!”, scria, prezentatoarea TV, potrivit click.ro

Andreea Esca, în lacrimi după COVID-19

Vedeta a trecut prin clipe îngrozitoare după ce familia ei s-a infectat cu virusul COVID-19.

„M-am dus la spital, la Victor Babeș. În cazul soțului meu, lucrurile au fost mult mai grave. Nu are nicio boală cronică, nu fumează, face sport și nu face excese, dar a făcut cea mai gravă formă dintre noi trei.

Mama, să știi că pe tata l-au dus la terapie intensivă, nu înțelegeam cum a putut să cedeze organismul unui om atât de puternic, plămânii lui au fost extrem de afectați, a avut nevoie de ventilație mecanică. Îmi spunea tot timpul «nu mai pot, este groaznic, cred că așa arată iadul», aveam impresia că văd un film îngrozitor, voiam să mă trezească cineva să îmi spună că nu este adevărat.”, a povestit prezentatoarea.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.