Evenimentul Zilei > International > Alertă în Franța după ce o tânără, româncă, a dispărut. FOTO
Alertă în Franța după ce o tânără, româncă, a dispărut. FOTO

Alertă în Franța după ce o tânără, româncă, a dispărut. FOTO

Pe social media circulă un mesaj în care se anunță dispariția unei tinere de doar 15 ani. Maria a dispărut în zona pieței Saint – Pierre, din orașul Clermont-Ferrand, Franţa. 

A fost făcut un apel după dispariția tulburătoare a unui adolescent din Clermont-Ferrand. Maria T, în vârstă de 15 ani, a dispărut miercuri, 26 mai, la ora 14:00, în zona pieței Saint-Pierre din centrul orașului Clermont-Ferrand.

Plecase de la logoped și, potrivit mamei sale, trebuia să se întoarcă cu tramvaiul la casa familiei situată lângă CHU Estaing. Potrivit unor martori, ea a fost văzută în tramvai în această după-amiază de joi.

Maria este descrisă ca fiind naivă, dar prudentă. Nu avea telefonul mobil cu ea când a dispărut.

Adolescenta are o înălțime de 1,63 cm, cântărește 60 de kilograme, are ochi albaștri, părul până la umeri prins într-o coadă. Poartă pantaloni kaki, adidași albi şi are aparat dentar (foto), relatează francebleu.

Maria ar fi trebuit să se întoarcă cu tramvaiul la casa familiei sale lângă CHU Estaing

Mesajul apărut social media

Mesajul disperat a fost preluat de pe un grup şi de către Ileana Georgescu. Aceasta a relatat câteva date despre românca dispărută: „Dragele mele …. Recunosc mă gândesc că doar o minune de oriunde va face posibila găsirea Mariei”, a scris pe contul personal de socializare.

Românca, în vârstă de 15 ani, a dispărut în Franța. Fata, potrivit descrierii, are 1.60 înălțime și a dispărut în zona pieței Saint – Pierre, din orașul Clermont-Ferrand.

Maria a dispărut pe data de 26 mai, în jurul orei 14.00. Fata avea părul castaniu prins în coadă. Din păcate, fata nu avea asupra sa un telefon mobil.

Maria provine dintr-o familie bună. Părinții sunt profesori universitari

Mesajul postat de Ileana Georgescu: „Dragele mele …. Recunosc mă gândesc că doar o minune de oriunde va face posibila găsirea Mariei …

Sunt prietenii mei, și de ieri nu o găsesc pe Maria. Locuiesc in Franța, tatăl profesor universitar , mama asemenea … Au doi copii, acum doar unul … (plâng în continuu de când am aflat) . Am rugat-o pe Claudia, știind ce putere are acest grup ! Multe suntem mame, mătuși, surori, și tot așa … E greu de imaginat decât dacă treci prin așa ceva.

O româncă de 15 ani a dispărută în Franța: "Doar o minune va face posibilă găsirea Mariei"

Vă rog, distribuiți oriunde și oricând, prietenilor prietenilor lor voștri … Doamne să aibă milă! Aveți grijă de voi și vă mulțumesc înmiit!”, este mesajul distribuit pe Facebook, în încercarea de a o găsi pe Maria, tânăra româncă dispărută în Franța.

Maria are 15 ani și 1.60 înălțime și 60 de kilograme. Fata avea părul prin în coadă și purta o pereche de pantaloni kaki, în stil armi, la momenutl în care a dispărut”, se mai arată în mesajul postat pe social media.