Probleme tot mai mari la CFR. Peste 500 de călători, blocați în gara Chitila

Probleme tot mai mari la CFR. Peste 500 de călători, blocați în gara Chitila Întârzieri peste întârzieri la CFR. O mulțime de pasageri nemulțumiți. Sursa: arhiva EVZ

Câteva sute de călători trec prin momente de calvar în condițiile în care locomotiva trenului în care călătoreau s-a defectat. Aproape 500 de pasageri au rămas blocați în Gara Chitila de două ore până când CFR va găsi o soluție pentru ca garnitura să-și poată continua drumul.

Un tren care călătorea de la Constanța spre Sibiu a rămas blocat în Gara Chitila, după ce locomotiva s-a defectat. Aproximativ 500 de oameni au rămas în vagoane până când CFR găsit o soluție pentru a remedia situația ca să-și continue drumul. Din cauza temperaturilor foarte ridicate, din vagoane, dat fiind că climatizarea nu a mai funcționat, oamenii au ieșit afară, la aer, sperând că va fi mai bine.

Sute de pasageri din tren, care se întorceau din vacanță, au așteptat mai bine de 2 ore până când locomotiva a fost înlocuită ca să poată să-și continue călătoria spre destinație.

A fost vorba despre un tren Inter-regio care a plecat de la Constanța, a ajuns la București, după care și-a continuat drumul, din Gara de Nord, spre Sibiu. Călătoria a fost întreruptă după aproximaitv o jumătate de oră, în Gara CFR Chitila, unde locomotiva s-a defectat. În tren se aflau mai multe persoane în vârstă, dar și copii care sufereau din cauza temperaturilor ridicate.

Ne puteți urmări și pe Google News

La gară și-a făcut apariția și poliția pentru că lumea s-a enervat la un moment dat, din cauza lipsei condițiilor și a informațiilor.

Locomotiva defectă a fost înlocuită

Șeful de tren a explicat că a făcut tot posibilul să găsească soluții pentru cei 500 de pasageri cât mai rapid. Însă pentru ca drumul să poată continua a fost nevoie de înlocuirea locomotive defecte, iar acest lucru necesită timp.

„Am solicitat locomotivă de ajutor și până a venit a trebuit să așteptăm. Am dirijat călătorii care au mers la Ploiești la alte trenuri, dar care merg la Sibiu au trebuit să aștepte cu noi”, a declarat șeful de tren, conform Știrile ProTV.

După mai bine de două ore de așteptare în Gara Chitila, o locomotivă a sosit, în sfârșit, urmând să preia vagoanele pentru a continua călătoria până la destinația finală, Sibiu.