Evenimentul Zilei > International > Merkel, criticata pentru populism

Merkel, criticata pentru populism

ANTIIMIGRATIE. Circa 100 de asociatii germane de ajutorare a imigrantilor au adresat, ieri, o scrisoare deschisa cancelarului german Angela Merkel, in care denunta campania lansata de partidul acesteia inaintea alegerilor locale, care vizeaza combaterea infractiunilor comise de tinerii straini, informeaza AFP.

Inaintea alegerilor din landul Hessen, Merkel l-a sprijinit pe candidatul partidului sau, CDU, premierul landului Roland Koch, care si-a bazat campania electorala pe „combaterea infractiunilor comise de tinerii straini”. Merkel a starnit nemultumire in tabara partenerilor de guvernare socialisti dupa ce, in acest context, s-a pronuntat pentru crearea de centre de reeducare pentru tinerii delincventi si pentru instituirea arestului cu titlu de avertisment.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.