Evenimentul Zilei > Istoria secreta > Meniul pentru care Elvis Presley își plătea bucătăreasa cu mașini și case. Istoria secretă
Meniul pentru care Elvis Presley își plătea bucătăreasa cu mașini și case. Istoria secretă

Meniul pentru care Elvis Presley își plătea bucătăreasa cu mașini și case. Istoria secretă

Mary Jenkins, bucătarul preferat al lui Elvis Presley, e fotografiată în bucătăria de la Graceland, strălucitoarea proprietate a Regelui Rock and Roll-ului. Fotografiile sunt făcute după ce Elvis a murit, în 1977.

Mary Jenkins Langston a gătit pentru Elvis Presley timp de 14 ani și se spune că și-a perfecționat untul de arahide prăjit și sandvișul cu banane. A gătit porții King-size de cheeseburgeri, fripturi de pui crocante, prăjituri de caramel, budincă de banane, ruladă de carne și plăcintă cu înghețată de banane.

Ea i-a descris micul dejun: „Biscuiți de casă prăjiți în unt, pateuri cu cârnați, patru ouă jumări și, uneori, slănină prăjită”. Elvis a fost atât de recunoscător încât i-a cumpărat patru mașini și o casă cu trei dormitoare.

Mary Jenkins a murit în iunie 2000 la vârsta de 78 de ani și acum se odihnește la cimitirul Elmwood.

Sursă foto și informații pagina de Fan Club Guitar Man.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.