Evenimentul Zilei > Actualitate > Membru al Guvernului, implicat într-un accident rutier grav. Asemănări cu cazul Bode
Membru al Guvernului, implicat într-un accident rutier grav. Asemănări cu cazul Bode

Membru al Guvernului, implicat într-un accident rutier grav. Asemănări cu cazul Bode

După scandalul generat de accidentul produs de SPP-istul ce-i conducea mașina ministrului Transporturilor, Lucian Bode, un alt membru al Executivului a fost implicat într-un eveniment rutier grav.

Este vorba despre secretarul de stat în Ministerul Economiei, Cătălin Bulf. Acesta a fost implicat într-un accident de circulație petrecut în județul Argeș.

Secretarul de stat Cătălin Bulf a fost transportat de urgență la spital, după ce a suferit mai multe traumatisme.

Potrivit polițiștilor, șoferul unui alt autotiurism a intrat într-o depășire neregulamentară, pe șoseaua dintre Brașov și Pitești, și a izbit în plin mașina politicianului, potrivit România TV.

„Din primele informații reiese că accidentul s-a produs pe fondul unei depășiri neregulamentare, pe drumul național 73, între Pitești și Brașov, unde mașina condusă de secretarul de stat a fost lovită de un Logan”, transmite sursa citată.

Cornel Cătălin Bulf a fost numit secretar de stat la Ministerul Economiei în baza unei decizii a premierului Ludovic Orban, publicată în Monitorul Oficial nr 22, din 14 ianuarie.

Cătălin Bulf, care este acum preşedintele Partidului Mişcarea Populară, filiala Argeş, este un  personaj controversat al deceniului trecut. Numele său a apărut într-un scandal internațional legat de programul „Petrol contra Hrană”, firma sa fiind suspectată că făcea comerț ilicit cu petrol irakian în timpul lui Saddam Hussein, mai precizează sursa citată.

Reamintim că, în urmă cu trei săptămâni, ministrul Transporturilor Lucian Bode a fost implicat într-un accident rutier, pe DN 7, între Pitești și Râmnicu Vâlcea. Ministrul Transporturilor se afla într-un autoturism de serviciu, un Volkswagen Touareg condus de șoferul său. Lucian Bode se întorcea la București de la Sibiu, iar pe drum, șoferul său a dat drumul semnalelor acustice și luminoase instalate pe mașina demnitarului pentru a putea depăși mai ușor coloana.

Șoferul care conducea mașina în care se afla ministrul Bode a pătruns pe contrasens și a intrat în plin într-un autoturism condus de un cetățean polonez. Oficial, șoferul lui Lucian Bode a fost sancționat și i-a fost reținut permisul de conducere.

Ministrul Lucian Bode a suferit a suferit o fractură de piramidă nazală, însă a refuzat să meargă la spital pentru îngrijiri, preferând să-și continue drumul.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: