Evenimentul Zilei > Monden > Melinda Gates, apariţie şocantă la NBC. De ce purta aşa ceva la gât? Foto-Video în articol
Melinda Gates, apariţie şocantă la NBC. De ce purta aşa ceva la gât? Foto-Video în articol

Melinda Gates, apariţie şocantă la NBC. De ce purta aşa ceva la gât? Foto-Video în articol

Mai multe site-uri media au raportat cazul soției lui Bill Gates. Miliardara a purtat, în cadrul unui interviu la NBC, ceva care seamănă cu o cruce cu capul în jos.  

Colierul care a stârnit furia pe social media: VIDEO

„Acest gest necesită o execuție publică deoarece Melinda Gates, promovează un simbol satanic…Vor cheltui 375 milioane de dolari pentru controlul populației și avort”, a replicat un utilizator.

În ciuda afirmațiilor acestor fundamentaliști creștini, Snopes a verificat dacă Melinda Gates purta o cruce inversată și a descoperit că „nu există dovezi că ea s-ar închină lui Satan şi nici măcar nu știm dacă este o cruce inversată. Unii care cred în Dumnezeu induc în eroare această imagine de înaltă rezoluție pentru a arăta că este o cruce inversată. Nimeni nu are un indiciu clar despre ceea ce se întâmplă, pentru că adevărul este, în principiu, necunoscut”.

Teorii cu privire la crucea inversată

Catholic.com a scris: „Adevărul  despre crucea cu susul în jos este un simbol antic al răstignirii Sf. Petru. Atunci când Sfântul Petru a fost martirizat, el a insistat să fie răstignit cu susul în jos, întrucât nu s-a crezut demn de a fi răstignit la fel ca Domnul său”.

Un document publicat în 1993 și susținut de Institutul Național de Justiție al Departamentului de Justiție SUA, afirmă:  Crucea cu susul în jos este o „blasfemie adusă crucii creștine”. Într-una din paginile sale, documentul menționează: Acest simbol a reprezentat pacea dar acum, grupurile Heavy Metal și Occult folosec acest simbol ca pe o „Înfrângere a creștinismului”.

Sursa: ibtimes

PAGINA ANTERIOARA