Evenimentul Zilei > Monden > Melinda Gates, apariţie şocantă la NBC. De ce purta aşa ceva la gât? Foto-Video în articol
Melinda Gates, apariţie şocantă la NBC. De ce purta aşa ceva la gât? Foto-Video în articol

Melinda Gates, apariţie şocantă la NBC. De ce purta aşa ceva la gât? Foto-Video în articol

Mai multe site-uri media au raportat cazul soției lui Bill Gates. Miliardara a purtat, în cadrul unui interviu la NBC, ceva care seamănă cu o cruce cu capul în jos.  

Mass-media de casă a sărit imediat în aprărea Melindei şi a spus că nimeni nu se închină lui Satan și, chiar dacă acest lucru s-ar întâmpla, alegerea nu are nicio legătură cu familia Gates.

Acuzată de satanism (foto mai jos)

Pandantivul în formă de cruce inversat purtat de Melinda Gates a agitat social media, mulți acuzând-o că este satanistă, .

Atât Bill Gates, cât și Melinda Gates, sunt cele mai angajate figuri în lupta împotriva pandemiei coronavirusului, susţinând totodată ideea unui vaccin controversat deşi nici n-a apărut încă pe piaţă.

În aprilie, teoriile conspirației au legat cuplul Gates de pandemie, mulți susținând că Bill Gates avea cunoștințe din 2017 despre o viitoare pandemie (!). Apoi, au apărut zvonuri despre filantrop că ar fi încercat să insereze microcipuri la oameni, sub pretextul vaccinului Covid-19.

De ce s-a inflamat social media?

Controversa pleacă de la un pandantiv purtat de Melinda Gates. Scandalul a izbucnit la scurt timp după apariția ei într-un interviu în cadrul emisiunii „News Today Show” de la NBC .

Îmbrăcată într-un top roz, Melinda, care a vorbit despre situația coronavirusului ăn SUA și a criticat administrația Trump. După cum se poate vedea din imagini şi sin video, aceasta purta un colier care semăna cu o cruce inversată.

Teoreticienii conspirației au atacat-o imediat pe Melinda, susținând că acel colier a evidențiat insulta familiei Gates față de credința creștină.

Într-un mesaj viral pe Facebook, Serene Jordano a numit-o pe Melinda malefică: „și-a arătat crucea satanică inversată în jurul gâtului la televiziunea națională”. Totodată a ataşat şi imaginile care au şocat internauţii.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE