Melania Trump dezvăluie ceea ce gândește cu adevărat despre Donald Trump într-un interviu incendiar unde spune pentru prima dată ce simte pentru preşedintele SUA şi cum este relaţia lor după atâţia ani de conveţuire.

Melania Trump a vorbit despre despre soțul ei, președintele american Donald Trump, într-un interviu exclusiv din 2010- unde sugerează că flacăra era încă foarte vie în relația lor după zece ani de când s-au întâlnit.

Melania, născută în Slovenia, a venit la New York în 1996 pentru a-și desfășura cariera de model. Trei ani mai târziu l-a întâlnit pe magnatul Donald Trump la o petrecere unde a cerut numărul ei de telefon de la prieteni în timp ce se ea afla la baie. Melania a spus că a simțit o legătură imediată și "o mare chimie" între ei şi aşa, cei doi, au început să se întâlnească imediat după prima lor întâlnire. Iar în aprilie 2004, după cinci ani de relaţie, cu despărţiri şi împăcări, Trump i-a oferit un inel cu diamant de 15 carate extrem de scump iar anul următor s-au căsătorit.

Fostul model a dezvăluit că ea și Donald se aflau încă în faza lunii de miere, chiar și după cinci ani de căsătorie și zece ani de relaţie

Melania Trump, totdeauna zgârcită cu presa mai ales despre căsnicia sa, a răspuns tranşant jurnalistului că pentru ea Trump este  "Cel mai sexy om din lume".  "Este este un tip romantic. Este un romantism diferit pentru că el este un om foarte diferit. Avem o relație extraordinară și amândoi suntem foarte independenți. Ne place ceea ce facem si este cel mai important lucru", spunea Melania în interviu.

"Ne place să mergem la filme. Ne place să cinăm noi doi sau cu prietenii. Ne place sa mergem la Mar Lago, sa ne petrecem timpul noi trei: Barron, Donald si cu mine – să facem sport să ne relaxăm şi să ne distrăm foarte mult".

De când a ajuns Trump preşedinte, cuplul a optat să nu vorbească în mod public despre căsătoria lor și, în schimb, să se concentreze asupra chestiunilor politice aflate la îndemână.

Melania a declarat anul trecut: "Știu că oamenii preferă să speculeze și mass-media la fel despre căsnicia noastră și să difuzeze bârfe. Înțeleg că bârfa vinde ziare, reviste … și, din nefericire, trăim astăzi în acest fel de lume".

Melania a adăugat atunci că are "lucruri mult mai importante la care să se gândească" decât să răspundă la întrebări despre căsătoria cu Donald, titrează express.