Evenimentul Zilei > Monden >  Meghan și Harry, refuzaţi de un restaurant canadian. Foto în articol
 Meghan și Harry, refuzaţi de un restaurant canadian. Foto în articol

 Meghan și Harry, refuzaţi de un restaurant canadian. Foto în articol

Un restaurant canadian a recunoscut că i-a refuzat pe prințul Harry și Meghan, ducesa de Sussex, când au solicitat o rezervare pentru a lua masa în ziua de Crăciun.

Prințul Harry și Meghan Markle, se pare, că nu pot avea totul. După ce au reușit să evite Crăciunul cu familia regală la Sandringham pentru a se retrage în Canada departe de tabloidele britanice, iată că întâmpină altfel de probleme total neaşteptate: să fie refuzaţi de un restaurant.

Primul incident neplăcut din Canada

Deep Cove Chalet este renumit pentru specialitățile preparate din fructe de mare. Echipa lor de securitate a intervenit pentru a le rezerva o masă la restaurantul situat pe malul apei, dar a fost refuzată.

Ducele și Ducesa de Sussex au petrecut primul Crăciun al lui Archie cu mama lui Markle, Doria Ragland,  pe insula Vancouver (Vancouver este cel mai mare oraș din provincia Columbia Britanică în Canada  situată în sud-vestul Canadei).  Ei au fost văzuți făcând drumeții în Parcul Regional Horth Hill și jogging în Saanich, potrivit relatărilor din presa locală.

De ce au fost refuzaţi

Bev Koffel a declarat pentru presă că s-a întâlnit cu echipa de securitate a cuplului săptămâna trecută, însă soțul ei Pierre – care este șeful principal și coproprietar – a refuzat rezerva, deoarece restaurantul lor nu era compatibil cu securitatea cuplului.

Ea speră că vor suna din nou pentru a face o rezervare adăugând: „ Am fi atât de norocoși să îi avem în zonă. Le doresc o viață privată atât cât pot obține. Ei merită”. „Horth Hill a devenit un loc foarte popular acum, deoarece fac jogging. Este interesant. Sper că totul va merge bine pentru ei…le doresc tot ce este mai bun”, a declarat acesta potrivit pagesix.

Mama lui Meghan împreună cu fiica şi ginerele… de Crăciun

Meghan, Ducesa de Sussex (C) și-a petrecut Crăciunul împreună cu mama ei Doria Ragland (L) și prințul Harry, Ducele de Sussex din Canada. Fotografie: Ben Stansall / WPA Pool / Getty Images

Aici ar fi trebuit să mănânce Meghan şi Harry dar au fost refuzaţi

Imagini pentru Deep Cove Chalet